Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dość życia

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 14 lat. Problemem jest mój ojciec. Codziennie mnie obraża np. mówi na mnie gówniara pusta pała fleja itp. Nie ma dnia bez takich wyzwisk. Zmusza mnie też do jedzenia nie jestem anorektyczką 50 kg przy wzroście 162 cm. Przy jedzeniu jak już naprwadę nie dam rady to mówi żryj to bo wygląda jak byś g****o jadła. Zdarza się że mnie bije pasem. Ostnio pobił mnie bo chciałam podłączyć tablet do ładowarki bo moja mlodsza siostra 5 lat grała na tablecie i przyszła do mnie że tablet się psuje wiec powiedziałam jej spokojnie, że podładuje i jutro będziesz mogła grać a ona się rozpłakała płakała jak by jej ktoś skórę powyrywał. Oczywiście ona poskarżyła się ojcu że jej tablet zabieram więc on wygonił mnie na górę przyszedł ze skórzanym pasem i bił mnie. Mam 2 młodsze siostry jedna ma 6 druga ma 5. Ojciec nigdy na nie ręki nie podniósł to takie córeczki tatusia. Moja mama widzi co się dzieje ale nic nie mówi tylko patrzy. Ojciec nie pracuje od 5 lat całymi dniami siedzi w domu przy komputerze i telewizjorze. Jestem w 2 gimnazjum. Niedługo zebranie w szkole a mam okropne oceny same 1 i 2. Nie to że mi się nie chce uczyć tylko za każdym razem jak siadam do biurka to myślę że beze mnie była by to szczęśliwa rodzina i zaczynam płakać. Materiał w szkole jest bardzo trudny. Cały dzień mnie poniża zmusza do jedzenia i niekiedy bije. Raz przez niego się ciełam ale stwierdziłam że to było bardzo głupie i od tamtego czasu nigdy tego nie powtórzyłam. Nie wymyśliłam sobie tego. Proszę o normalne wypowiedzi.

Gość gość
musisz o tym powiedziec albo swojej wychowawczyni albo zgłosić sprawę na policje to jest normalne znęcanie,masz może babcię albo ciocię u której moglabys zamieszkac??

Gość gość
Idz kochana do pedagoga w szkole lub wychowawczyni i to powiedz.