Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam z kim miec dzieci wokol same chamy bezrobotni buraki lenie

Polecane posty

Gość gość

i nic ciekawego:o mam 30 lat i zaczynam myślec o banku spermy:o

Gość gość
To prawda i ci mezczyzni ktorych wymienilas zwalaja cala wine na kobiety ,ze to kobiety sa szmatami. Jest to ich linia obronna!Ja jestem od ciebie starsza i tez nie mam meza ani dzieci.

Gość gość
Jeżeli Twoim priorytetem jest dziecko a nie mężczyzna / związek to nie ma się czemu dziwić, że nikt normalny Cię nie chce. Mało kto chce być jedynie dawcą plemników.

Gość gość
Moim piorytetem jest i mezczyzna i dziecko ale mezczyzna wartosciowy a nie cham, burak z takim dziecka se nie zrobie ,bo plemniki jakosciowo beda zle.

Gość gość
Ale mimo wszystko masz parcie na dzieci i istnieje obawa, że weźmiesz wszystko co się nawinie i będzie odpowiadało Twoim kryteriom. Czy związałabyś się z bezpłodnym mężczyzną?

Gość gość
A na co mi bezplodny ,ma byc plodny i wartosciowy.

Gość gość
Naprawdę? Nawet chamy i buraki cie nie chcą? A nie myślałaś żeby wyjechać za granicę? N.p. na Czukotke albo do Jakucka? ;)

Gość gość
No własnie. Nie zależy Ci na miłości tylko na rozmnażaniu. Biedne Twoje potencjalne dziecko.

Gość gość
Dlaczego biedne? Bo chce mu dac pracowitego i madrego ojca?

Gość gość
Biedne, bo będzie "przedmiotem", który zostanie spłodzony po to aby zaspokoić potrzebę prokreacyjną swojej matki. Nie będzie owocem miłości.

Gość gość
To w jakim środowisku się obracasz świadczy również o Tobie. Skoro masz takie odczucia, to zastanawiające jest gdzie pracujesz, jaką masz rodzinę, przyjaciół, na jakie imprezy i wydarzenia kulturalne chodzisz. Ja np znam dużo wartościowych, kulturalnych i pracujących ludzi. Nie miałam też nigdy problemu ze znalezieniem faceta na poziomie.

Gość gość
Gdzie ty mieszkasz? Bo ja akurat znam sporo wolnych facetów nawet fajni i zaradni za to narzekają ze po 30 trudno znaleźć porządną dziewczynę, która nie będzie leciała tylko na kasę.

Gość gość
Z samego stylu wypowiedzi wynika że to dziewczyna z buraczanej dzielnicy. Kulturalini i zadbani mężczyźni tam nie bywają.

Gość gość
może do warszawy autorko się wybierzesz tam dużo uczelni jednak to stolica co ty na to?

Gość gość
może masz za duże wymagania to co wymieniłaś to procentowy margines jeżeli chodzi o facetów? jaki on musiałby być żeby był z tobą?

Gość gość
nie wiem co napisać ci autorko....chyba tylko tyle że na kafe księcia nie znajdziesz;) powodzenia życzę!

Gość gość
chcesz zapładniacza to jedź na wieś, tam chłopi hodują byki do zapładniania głupich p**d

Gość gość
Ja jestem lekarzem młodym i jestem sam, może chcesz popisać?