Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można uzasadnić każdą podłość i każdą głupotę?

Polecane posty

Gość gość

Hę!

Gość gość
Można Politycy z tego żyją

Gość gość
Na kafe każda kobieta to potrafi. Zero samokrytyki, autorefleksji i jedziesz...

Gość gość
Każda podłość będzie podłe i sprytnie, a każda głupota, głupio i sprytnie uzasadniana. Sprytnie nigdy nie oznaczało i nie oznacza, że to mądrze i dobrze. Uzasadniana nie oznacza, że uzasadnione.

Gość gość
nie można ,inaczej wiezienia ,zakłady psychiatryczne byłyby puste

Gość gość
dziś Nie dotyczy to tylko kobiet.

Gość gość
Kobiety częściej cierpią przez nadmiar samokrytyki i autorefleksji niż przez brak. Faceci, kiedy mają na myśli swoje własne cechy, ale przez brak samokrytyki i autorefleksji nazywają coś cechą "kobiet", wykazują się tego wszystkiego brakiem.

Gość gość
Jesteście tak zakochane w sobie że dyskusja raczej nie ma sensu.

Gość gość
masz racje nie ma sensu,następny zraniony chłoptaś szukający pocieszenia na forum

Gość gość
...Czy można uzasadnić każdą podłość i każdą głupotę?... x Oczywiście :D. Przeczytaj jak Misiewicz wyjaśnił przyczyny wypadku Antosia :P. x Nigdzie nie napisał, że pędząca niezgodnie z przepisami kolumna przywaliła w stojące na skrzyżowaniu auta. To tylko jedno auto kolumny nagle zahamowało (przed czerwonym światłem), następne w nie uderzyło i wepchnęło na cywilne samochody. Kilka osób trafiło do szpitala, bo Antoś musiał zdążyć z biby u ojca Brzydzyka, na bibę i prezia :(. Teraz im nawet odszkodowań nie wypłacą, bo żandarmeria przejęła dochodzenie, a nikt nie został uznany za winnego.

Gość gość
dziś W użytku funkcjonują słowa: uzasadnić oraz uzasadniać. To dwa różne słowa.

Gość gość
gość dziś Tyle, że ja żadnego z tych słów nie użyłem.

Gość gość
Co tu uzasadniać? Jesteście próżne, łase na pochlebstwa i komplementy, zakochane w sobie, bezkrytyczne (tylko wobec siebie) i uważacie że wszystko się wam należy i świat się wokół każdej z was kręci. Wystarczy popatrzeć jak kłócą się dwie kobiety za kierownicą. Każda jest przekonana że to jej powinno się ustąpić :)

Gość gość
gość dziś Kiedyś pewna pani o mało nie doprowadziła do poważnego zderzenia. Udało mi się uratować sytuację, taranując siatkę ogrodzeniową. Pani nie interesowały przepisy ruchu drogowego. Wyjaśniła mi, że to ona zawsze ma rację, bo jest sędzią sądu :(.

Gość gość
Normalka. Byłem kiedyś krótko związany z kobietą która była przekonana że w ruchu drogowym mężczyźni powinni ją puszczać bo kobieta ma pierwszeństwo. Cyrk na kółkach.

Gość gość
dziś Nie użyłeś, ale ich nie rozróżniasz, ponieważ głupio odpowiadasz na pytanie ze słowem ”uzasadnić".

Gość gość
gość dziś Wiem, że czepiasz się, bo ci prawda o Misiewiczu nie pasuje. Nie zmienia to jednak faktu, że M. uzasadnił przejęcie dochodzenia przez ŻW i brak ukarania mandatem kierowców kolumny, którzy BEZZASADNIE używali oznakowania pojazdów uprzywilejowanych i przekraczając dozwoloną prędkość, doprowadzili do katastrofy w ruchu lądowym, zagrożoną karą pozbawienia wolności do lat 10. Ponieważ kierowcy działali na rozkaz i pod kontrolą pana Antoniego M., więc to on powinien zostać osądzony.

Gość I tyle
każdy jest kowalem swego losu i każdy zdrowy człowiek powinien zdawać sobie sprawę z tego co robi i brać za siebie odpowiedzialność także nie można (no chyba że: obłąkany lub opętany) choc zależy to też od rodzaju bo blahostkami nie ma co się przejmować raczej to tak dla spokoju ducha :)