Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beniaa1

Pies Maltańczyk jaki jest?

Polecane posty

Gość Beniaa1

Hej namawiam rodziców na psa maltańczyka żeby mi kupili i mam pytanie jaki jest to pies czy nadaje się maltańczyk do mieszkania? Chcę psa tej rasy bo mi się podoba :) Tylko czy jest to wymagający pies i gdzie kupię tanio we Wrocławiu Maltańczyka może jakaś hodowla jest we Wrocławiu?

Gość gość
Fajny piesek.

Gość Beniaa1
A mógłbyś napisać pod jakim względem jest głupi? Kotek z filmiku ładny :)

Gość gość
one są przekochane mam suczkę jest cudowna i madra ale te pieski sa delikatne ,mają delikatne zoladki oczy, wymagana jest pielegnacja wlosów , trzeba chodzic do fryzjera ,i strzyc z charakteru sa bardzo grzeczne i usłuchane , bardzo lubia ciepełko wiec to typowo piesek pokojowy co do hodowli to nie wiem , ale warto szukac dobrych hodowli a nie bubla

Gość Beniaa1
Dziękuję za odpowiedź A ile kosztuje Maltańczyk tak mniej więcej i lepiej kupić samiczkę czy samca i ile minimum tygodni żeby miał?

Gość gość
nie bierz maltańczyka nie dość że tanie nie są to jeszcze srają gdzie popadnie lepiej przygarnij kundla to sa najlepsze zaufane psy i się słuchają!

Gość gość
Też zastanawiałam się nad maltanczykiem. Znajoma ma i jest strasznie hałaśliwy i rzuca się do nóg więc mnie to zniechęciło...zdecydowaliśmy się jednak na bishona

Gość gość
1. Bardzo halasliwy - jesli mieszkasz w bloku sasiedzi cie znienawidza. 2. Bardzo mily i wesoly 3. Slicznie wyglada i jest inteligentny 4. Trzeba czesto kąpać, bo smierdzi 5. Kosztuje od kilkuset zl za nierodowodowe, gorsze egzemplarze do nawet 7 tys zl za pieski "ą-ę"

Gość gość
To drogie te śmierdziuchy a po co komu rodowód ja pit bulla to są bardzo fajne pieski a nie jakieś śmieszne maltańczyki

Gość gość
To nie pies tylko hałaśliwe gowno

Gość gość
Niestety ale muszę to napisać. To wredne i chałaśliwe, wiecznie szczekające psy. Mają "podły charakter".

Gość gość
A ja się nie zgodzę. Sama mam maltańczyka, sunię. Jest super, do dzieci wspaniała. Jest bardzo radosna i wdzięczna. Szczeka gdy wita nas w domu. Nikt nie cieszy się na nasz powrót jak ona. Polecam

Gość gość
g****o wiecie o psach , maltańczyki są kochane i inteligentne , gdybym mogła to sama bym kupiła ale z braku czasu nie mogę mieć zwierzaka i one wcale nie śmierdzą piertolicie 3 po 3 śmierdzą s**tz-zu to są hałaśliwe małe bestie i brzydką pachną a maltańczyki są czyściutkie słodkie i bardzo grzeczne

Gość gość
czyli wniosek taki że jak brać maltańczyka to sukę bo suki nie śmierdzą (częściej się myją) i nie są tak hałaśliwe ale w kagańcu, a jaie domowe jedzenia dla maltańczyka?

Gość gość
Maltańczyki szczekają a nie obronią cie nawet ino hałas sieją weź dobermana albo amstafa!

Gość gość
gdzie kupię tanio maltańczyka we Wrocławiu z rodowodem ale psa i maks miesiąc żeby miau ?

Gość gość
We Wrocławiu są hodowle maltańczyków nie będę reklamowała hodowli bo nie wiem która jest lepsza i gdzie są maltańczyki z rodowodem ale wpisz do google hodowla maltańczyków Wrocław hurtownia psów

Gość gość
hahaha mega ten film z psem i kotami xD

Gość gość
Pies Maltańczyk jaki jest? Psy maltańczyki są fałszywe i głupiutkie i brudasy ale mają za to ładną śierść jak owieczki

Gość gość
Ja rowniez sie nie zgodze z tak zla opinia jaką wystawiacie maltanczykom.Sama mam 4 letnia sunie.Przywieziona w wieku 8 tyg juz zalatwiala potrzeby tylko na mate higieniczna.Przestawienie jej na zalatwianie potrzeb na zewnatrz trwalo 1 dzien.Nigdy nie nabrudzila w domu.Strzyzemy ja 4 razy w roku,kąpiel raz w tygodniu.Je sucha karme.Jest szczekliwa gdy dzwoni ktos do drzwi ale wszystkich gosci naszego domu uwielbia.

Gość gość
Ja mam takiego psa jak na tym filmie tylko inny kolor ,kochany jest a maltańczyka ma moja kuzynka. Pies rodzinny raczej ale nie dla mnie ;) A ile kosztuje maltańczyk i na co zwrócić uwagę żeby to był oryginalny 100 % rasa maltańczyk?

Gość gość
To jest amstaff i raczej to są agresywne psy do mieszkania takich psów nie polecam amstaffy muszą mieć swój własny kojec najlepiej z siatki na zewnątrz domu!!!

Gość gość
Koleżanka ma maltanczyka: głupi jak but i skacze jak pierd/olnię/ty..

Gość gość
A to buty sa głupie? ;) Prawda jest taka że jaki właściciel taki i pies ;)

Gość gość
Pisze pies maltańczyk :D :D

Gość gość
Czy psy maltańczyki gryzą i co jedzą?