Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smieszy mnie jak jakąś yebnieta mamuska pisze że...

Polecane posty

Gość gość
17.13- popieram w 100%

Gość gość
Kobiety, zamiast korzystac z tego,ze ktos mowi o umiejetnosciach swojego dziecka i podpytac, w jaki sposób to osiagnąć, wolicie wysmiewac, nie wierzyc itd. W ten sposób nie pojdziecie do przodu , tylko bedziecie sie krecic kolo wlasnego ogona. Na świecie zyja rozni ludzie, takze ci zdolni , ci, którym cos sie udało. Zamiast ich nienawidzic, zazdroscic czy nie wierzyc - lepiej pytac, posłuchac rady, zobaczyc ciekawy przyklad,

Gość gość
Rodzice prawie nigdy mnie nie chwalili, zle sie z tym czulam. Moglam stanac na glowie, dobrze sie uczylam, pierwsze miejsca w konkursach a i tak nigdy nie czulam ich radosci z moich osiagnienc. Teraz wiem, ze ta radosc byla ale rodzice to taki wlasnie typ, co sie nie chwala nawet jak maja czym. Ja natomiast chwale moje dzieci, mowie ze jestem z nich dumna, chwale sie tez dziecmi bo mam czym, sa wspaniale. Uwazam, ze dzieci powinny byc chwalone przez rodzicow, inaczej jak maja miec poczucie wartosci?

Gość gość
No to daj 9 latkowi jakąś gazetę po angielsku, np the times i niech ci wszystko tłumaczy na polski. Buhaha już to widzę :D ludzie latami się uczą a jakąś yebnieta mamuska twierdzi że jej kilkuletni dziecior zna PLYNNIE angielski, śmiech na sali. Dajcie temu dziecku pierwsza lepsza powieść po angielsku i niech wam tlumaczy. Smiech

Gość gość
Moja szwagierka wyjechala z synem do Anglii gdy ten skończył przedszkole. Tam poszedł do szkoły. W wakacje przychodzila nauczycielka skierowana ze szkoly pomagala opanować mu angielski.poszedł we wrześniu do szkoły. W rok ogarniol język.czyta nie tylko gazety po angielsku ale i książki. i najlepsze wyjechał na tyle wcześnie ze w tej chwili jako nastolatek nie ma nawet akcentu.tylko koledzy jak przychodzą do nich do domu mówią ze jego mama mówi z akcentem

Gość gość
gość dziś No to daj 9 latkowi jakąś gazetę po angielsku, np the times i niech ci wszystko tłumaczy na polski. Buhaha już to widzę smiech.gif ludzie latami się uczą a jakąś yebnieta mamuska twierdzi że jej kilkuletni dziecior zna PLYNNIE angielski, śmiech na sali. Dajcie temu dziecku pierwsza lepsza powieść po angielsku i niech wam tlumaczy. Smiech xx Kobieto, chyba nigdy nie widziałas dzieci dwujezycznych. Uczyc sie nawet kilka lat w szkole, to nie to samo, co mowic od urodzenia w 2 jezykach . 9 latek bedzi po prostu czytał równa latwością l w tych 2 jezykach teksty na swoim poziomei wiekowym - jeden w tym wieku czyta gazety i powiesci, drugi nie. W kazdym razie ksiażke czy pismo dla dzieci przeczyta i przetłumaczy, jak to przecietny 9latek.