Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta jest jak samochód ...

Polecane posty

Gość gość

Im więcej miała właścicieli tym mniejszy na nią popyt ;) Kto się zgadza ?

To zależy od kobiety. Mało kto kupi Tico po 4 właścicielu, ale Ferrari to i po 10 znajdzie wielu chętnych :D

Gość gość
Mów dalej posłucham bo ja,autor topiku się z tym trochę zgadzam ...

Gość Victoria93
dla mnie te cytaty są idiotyczne i nie uważam to za prawdę bo niektóre diamenty są nietknięte ale i tak nic nie warte

Gość gość
No cóż Wiktoria ja uważam inaczej ... Ktoś się jeszcze wypowie ?

Gość gość
jak ma nowego wlasciciela,to dobrze ale jak juz miala 1 i jest w dobrym stanie to czemu by nie dla mnie nie traci na wartosci :D

c***a tam gdybym miał wybierać między maserati a super laską wybrał bym maserati a gdybym nie musiał wybierać nic sie by nie zmieniło

Gość gość
Tu znów autor ... Mi nie chodziło o wybór między autem a kobietą tylko o ten cytat i czy ktoś się do tego zgadza ;) ?

Gość gość
Cl za idiota tak uprzedmiotawia kobiety? Kobieta to człowiek a nie rzecz!

Gość gość
Facet jest jak szmata do podłogi im więcej używany tym więcej syfu zostawia :* Pozdrawiam,kobieta.

Gość gość
Po 1 kobieta nie może mieć właściciela. Po 2 nie jest przedmiotem. Po 3 ktoś taki jak ty zaśmieca tylko społeczeństwo.

Gość OlafZKrainyLodów
gość dziś Ta Pani wygrywa tym oto komentarzem !

Gość gość
kurwa skonczcie te gadania o kobietach i pogadajmy o ich ładnych piersiach ok tak chce co

Gość gość
Nędzne robaczki wasz koniec jest bliski.

Gość gość
Facet jest jak szmata ... Kobieto to dopiekłaś ale i tak moje stwierdzenie jest lepsze ;)

Gość gość
gość dziś Twój larwo zwłaszcza w*********j z mojego topiku teraz :)

Gość gość
Dla mnie ten cytat jest gówniano buraczany,wiadomo że to dzieło jakiegoś gimbuso polaka.Czy się z tym zgadzam?Tak i nie.Tak że dziewice są dobre,nie bo niedziewice są lepsze a to jest obsesyjne jak faceta boli że kobietę ktoś miał.Nie mam konkretnej liczby sam mam 30 lat i na liczniku ok.15 partnerek a od kobiety rządam niedziewictwa,tak niedziewictwa i najlepiej jak by miała tak 5 partnerów seksualnych maksymalnie ale jak będzie miała do 10 to i tak urodzi mi dzieci bo to moja kobieta będzie i tak będę ją kochał nad życie.

ja bym chciał mazde rx8 jest właściwe tania ale jak coś p*****lnie w silniku to "PODOBNO" u nas ciężko go naprawić.

Gość gość
Gość 00:53 Można i tak ?

Gość Victoria93
wy to nie macie o czym rozmawiać;)

Gość gość
O widzę że już całkiem nisko upadłeś. Obniżamy jednak poprzeczkę co ?

Gość gość
gość dziś Tak,jest wiele takich ludzi,tylko wy tego nie widzicie.Myślicie że jak kolega z pracy ma skromną żonę to nie miała przeszłości.Mój kolega to pół polski połowił a i tak ma żonę dziewicę i szkoda mi tej kobiety,ale sama taki żywot wybrała.I nie pierdolta mi że to dobra kobieta i tak dalej bo takie co się wiążą z takimi to idiotki są i do tego głupie.Kobieta powinna spróbować i się wybawić ale też umiarkowanie a potem mieć rodzinę i odpowiedniego wybranka,a nie gołodupca jakiegoś.

Gość Sonia Blade
Dawniej ślub był dla dziewicy przepustką do zdrad - mąż ucieszony, że był pierwszy i kobieta mogła już się bzykać z kim chciała na boku.

Gość gość
Sonia Blade Dlatego staram się otworzyć oczy tu ludziom i naszym polakom,nie tylko ja bo widzę i raz tu 2 miesiące temu trafiłem na post gdzie gość walczył z takimi ludźmi co mówią że kobieta ma być dziewicą i z taką się ma wiązać i tak dalej.W każdym razie ludzie tokowania rozumu katolicznego,ulicznego czy też krajowego mają sprane mózgi od tych gatek,demotywatorów i youtube.Też mam zasady ale no po co mamy też ptaszka i pipkę :) Dlaczego jakiś koniobijca ma mnie lub innych ludzi w depreche wprowadzać takimi cytatami?Tak samo jak śpiewanie o porządnych kobietach,props ale ja tego nie lubię i nie dziękuje za takie gadanie mojemu narodowi i braciom i siostrom.Gadanie o tym że nie wolno tego tamtego.

Gość gość
baba jest jak samochód, nikt nie chce z dużym przebiegiem a tymbardziej z przekręconym licznikiem