Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle ze mną zrywa..

Polecane posty

Gość gość

Cześć, nie mam się z kim tym podzielić, a sama juz nie wiem jak mam się zachować. Jestem z moim chłopakiem 2,5 roku, sprawa wygląda tak że się bardzo często kłócimy co jakieś 3-4 dni, oboje jesteśmy wybuchowi, jednak on prawie przy każdej kłótni ze mną zrywa, mam tego dosyć, że nie potrafi się normalnie zachować. Częstym tematem kłótni jest to, że zwracam mu uwagę żeby przestał mnie kontrolować, mówiąc szczerze przez ten związek straciłam wielu przyjaciół, a o kolegowaniu się z kimś płci przeciwnej nawet nie wspomnę, jednak na początku związku mi to nie przeszkadzało bo byłam nim zaslepiona, ale ile można. Bardzo często mi sprawdza wiadomości, mimo, że ja tego nie robie, ufam mu. Chodzi o to, że on zrywa ze mną przy każdej kłótni, nawet przy małych kłótniach o byle co, potem mnie przeprasza i do niego wracam, albo sama już nie wytrzymuje bo za nim tęsknię, a nie mam z kim wyjść żeby zająć sobie jakoś czas. Kocham go, ale mam naprawdę tego już dosyć, często myślę, że on się już nie zmieni, że najlepszym wyjściem będzie się z nim rozstać, mimo, że nie chce go tracić ale on mnie nie szanuje. Bardzo często były sytuację gdzie wystawiał mnie dla kolegów, nawet w chwilach gdzie go bardzo potrzebowałam, a gdy mu to mówiłam, że mógłby pomyśleć o mnie to mówił, że mogłam o tym powiedzieć wcześniej, prawie każda kłótnia według niego jest z mojej winy, a jak już przeprasza to mówi że tylko dlatego bo musial bo ja tego i tak nie zrozumiem.Trudno mi go zostawić, jest to moj pierwszy poważny związek i boję się co będzie później, a nie chce go ranic mimo że on tak bardzo rani mnie. Często potrafił mnie obrazić, że jestem debilka, że nie rozumiem go, że ze mnie egoistka. Chciałabym zebrać w sobie tą siłę żeby nie wracać do niego po trzech dniach bo mu przejdzie, żeby zobaczył, że skoro zrywa ze mną co chwila ja do niego nie będę wracać jak piesek. Chcę się z nim rozstać, ale wiem, że zaraz wymiekne a on pokaże się z tej dobrej strony i będę myślała, że już będzie dobrze.

Gość gość
Tez mialam takiego faceta i powiem Ci zebys dala sobie z takim dupkiem spokoj, nie jest Ciebie wart. Zrywanie przy kazdej klotni swiadczy o tym, ze dla niego ten zwiazek nie ma zadnych fundamentow. Tak naprawde nie zalezy mu na Tobie, a wierz mi ze z czasem bedzie tylko gorzej. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze lepiej odejsc wczesniej bo potem bedziesz zalowala ze stracilas tyle czasu z kims kto ma Cie gdzies.

Gość gość
Tak tylko co wtedy gdy zacznie do mnie wypisywać, wydzwaniac lub przyjeżdżać . Jedno spotkanie jest nieuniknione bo musi zabrać jakieś swoje rzeczy, a wolałabym naprawdę go nie widzieć, żeby było mi łatwiej. Boję się też, że zacznie mi grać na emocjach, ze powie, że jeśli z nim nie będę to sobie zrobi krzywdę, mimo, że wiem że by sobie nic nie zrobił to i tak się martwię.

Gość gość
Zerwij, wystaw jego rzeczy od razu za drzwi i bądź nieugięta, przecież wiesz ze nie wiadomo ile by wypisywal, przepraszał to i tak potem zrobi to samo. Jemu tak na prawde nie zalezy, a wraca bo jesteś dziewczyna na przeczekanie, bo nie ma na razie nikogo innego. Wie, ze co by nie zrobił Ty zawsze wrocisz. Nie bądź takim pieskiem! Wystarczy silna wola, bądź silna i nie przyjmuj go spowrotem, bo jeśli zmiekniesz to możesz mieć pretensje tylko do siebie. To d**ek, nie trac z nim więcej czasu.

Gość gość
Jeden raz- to błąd, więcej razy to głupota. Przecież nie jesteś głupia, więc czemu to robisz sobie, i pozwalasz na pomiatanie? To du/pek, tracisz czas z du/pkiem.

Gość gość
A dlaczego nie chcesz z nim zerwac i zamknac ten czas na zawsze pomysl. Boisz sie ze nie znajdziesz innego ktory bedzie mial takiego duzego jak on i ze nie bedzie tak mocno Cie posuwal zastanow sie !!!

Gość gość
Jakby mnie facet nazwal "debilka" a potem przeprosil to dostalby kopa w jaja i nigdy bym juz nie chciala z nim byc Jak facet tak nazywa kobiete to ona jest dla niego nikim

Gość gość
12:59 Jeżeli facet często nazywa tak dziewczyny, to on jest nikim, a one są dla niego nikim, bo wszyscy ludzie (łącznie z nim samym) są dla niego nikim. To objaw kompleksów, niskiego poczucia własnej wartości i daleko posuniętego nihilizmu. Tak wygląda życie ludzi bez Boga w sercu.