Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela czemu ciągle piszesz że pracujesz przecież

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Całą dobę piszesz ze mną na kafe gdybyś pracował to byś nie miał czasu ciągle ze mną pisać...

Gość gość
wbij sobie do głupiutkiej głowy, że nie piszesz z jedną osobą akurat dziś piszę z pracy

Gość gość
Nie nie piszesz dziś z pracy bo jesteś bezrobotny bo szef nie pozwala pisać w pracy rozumiem że piszesz z kibelka jak srasz

Gość gość
oj dziecko dziecko... wyobraź sobie, że praca to nie tylko stanie na taśmie i dokręcanie śrubek, na jakie imbecyl z twoim wykształceniem (a raczej kompletnym jego brakiem) może liczyć. Ludzie mogą również pracować bez szefa stojącego nad głową, przy komputerze podłączonym do netu itp. Ale tego już osoba tak upośledzona i ograniczona jak ty nie pojmie nigdy

Gość gość
Ps przy komputerze podłączonym do netu też można głupku pracować Owszem wiem to co myślisz że jestem aż tak głupi tylko w pracy się pracuje głupku a nie siedzi i wypisuje głupoty i hejt jak ty bo ty zamiast pracować to piszesz głupoty choć wątpię czy ty w ogóle pracujesz sądzę że jestes bezrobotny mitomanie...

Gość gość
sądź sobie co chcesz. naprawdę uważasz że mnie to obchodzi? :D

Gość gość
Ps gościu od homocwela mam rację głupku ps mam zgłosić to to państwowej inspekcji pracy ze jesteś nieuczciwym pracownikiem bo zamiast pracować to cały dzień ukradkiem jak szef nie widzi wchodzisz na forum i piszesz i obrazasz każdego czyli nie spełniasz swoich obowiązków ps i pisze z jedną osobą nie muszę Ci tego udowadniać bo doskonale o tym wiesz...

Gość gość
oj tak zgłoś :D już mi przecież obiecałeś również podanie do sądu i bóg wie gdzie jeszcze :D ależ ty durny jesteś. Ale dobra kończę tyranie cię bo to nieładnie nabijać się z upośledzonych

Gość gość
Gość od homocwela zrozum że opole to nie dziura bo w Opolu są 4 teatry na 128 tysięcy mieszkańców i tam jest tyle samo sztuk teatralnych i takie same sztuki teatralne i tyle samo premier teatralnych co w większych miastach ps i 4 teatry to dużo w 240 tysięcznej Częstochowie jest tylko 1 teatr a w Opolu które ma 128 tysięcy mieszkańców są aż 4 teatry ps Wrocław ma 10-12 teatrów a jest 6 razy większy od Opola i co dalej twierdzisz że opole to dziura? Ps jak możesz Pisać że opole to dziura i być ekspertem od Opola skoro nigdy tam nie byłeś i nie znasz miasta ja od dziecka tam jeżdżę i ja jestem ekspertem ps ja również od dziecka aż do dziś bardzo często jeżdżę do Wrocławia i też wiele mogę o Wrocławiu powiedzieć a ty nie byłeś we Wrocławiu i zamknij jape

Gość gość
Gość od homocwela więc nie byłeś we Wrocławiu ani w Opolu więc się nie wypowiadaj