Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pomaga wam w nad potliwości ?

Polecane posty

Gość gość

Jak radzicie sobie z nad potliwością? Co wam pomaga w tym by choć trochę zniwelować objawy tej choroby? Bardzo proszę o pomoc

Gość gość
spróbowałam tej metody i ostrzyknełam miejsca w których bardzo się pocę toksyną botulinową i nie będę tego żałować nigdy w życiu. Teraz mogę ubierać co tylko zechce i nie martwię się o ogromne plamy na koszulce bądź o mokre buty! Polecam

Gość gość
Jestem zachwycony efektem jaki uzyskałem po ostrzyknięciu miejsc w których pocenie się dla mnie było normą czy z wysiłku czy bez zawsze mi towarzyszyło. A teraz jestem kilka miesięcy po ty jak się na zastrzyki zgodziłem i mam święty spokój. Polecam ludziom którzy mają jakiekolwiek wątpliwości.

Gość gość
Również jestem tego samego zdania, że decydując się na toksynę botulinową robimy dobrze. Dziki tej technice możemy się pozbyć problemu na dobre.

Gość gość
Na początku jak lekarz mi podsuną ten sposób to myślałam, że oszalał. Jednak po długim czasie namysłu zdecydowałam zaryzykować i się udało od 3 lat mój pot jest praktycznie nie widoczny i jestem z tego bardzo zadowolona.

Gość gość
Zgadzam się z poprzednikiem. Też miałam z tym problem i postawiłam na zastrzyki i udało się pozbyłam się tego uciążliwego problemu. Mija już 2 rok odkąd zdecydowałam się na zastrzyki a efekty są jak na początku. SERDECZNIE POLECAM

Gość gość
Ta metoda jest doskonała z tego typu problemami. Dokładnie jakiś rok czasu temu zastrzyknąłem sobie stopy i jestem bardzo zadowolony.

Gość gość
Nadpotliwość piszemy łącznie!!!

Gość gość
Zgadzam się co do pozytywnych opinii na temat toksyny botulinowej. Około trzech lat temu sama musiałam to zrobić bo nie radziłam sobie z tym problemem a najbardziej jak się stresowałam, ale nie żałuje podjętej decyzji. Polecam