Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poronienie?? 10 tydzien ciazy

Polecane posty

Gość gość

jestem w 10tym tygodniu ciazy, od rana bardzo krwawie, czy to moze byc poronienie?

Gość gość
p.s. czy jesli to poronienie to moge sie wykrwawic?

Gość gość
Jeśli mocno krwawisz to może być tak jak napisałaś. Idź na usg do lekarza. Będziesz wiedziała co i jak.

Gość gość
dzieki,zaraz pojade

Gość gość
Na SOR w szpitalu powinni Cię przyjąć, ale będziesz czekała. Prywatnie z takimi objawami wcisną Cię na wizytę między pacjentki praktycznie bez czekania. Wiem, bo już taką akcję mam za sobą.

Gość gość
Mozliwe, ale niekoniecznie. Idź do lekarza, może da się coś zrobić. A jak nie to będziesz wiedziała. Trzymam kciuki.

Gość gość
Od rana masz krwotokni zamiast odrazu jechać na IP, to Ty o 13 pytasz co to może być?

Gość gość
W takiej sytuacji trzeba było od razu jechać!

Gość gość
Autorka co u Ciebie?

Gość gość
Autorka chyba liczyła na poronienie bo w innej sytuacji jechalaby do szpitala a ja interesuje tylko czy się wykrwawi. Pewnie zjadła tabletki poronne i czeka na rozwój sytuacji.

Gość gość
bzdura, to naturalne poronienie

Gość gość
Niekoniecznie . W 14 tyg leżałam sobie na łóżku i nagle zrobiło mi się ciepło między nogami. Patrzę plama krwi na pościeli, ciekło mi po nogach . Była 23 godzina. Zadzwoniłam po taksówkę ubrałam spodnie na tyłek podłożyłam ręcznik papierowy bo nie miałam podpasek. Miałam kłucia dołem brzucha. Jechałam rozmazana zapłakana wiedziałam że to koniec po takiej ilości ciągle się sączyło jak obfity okres. Izba przyjęć ja zgięta w pół. Najpierw przyjęcie do szpitala położono mnie , dyktowałam dane. Przyszedł lekarz . Od razu na usg. I okazało się że płód żyje ma się dobrze szyjka długa . Potem badanie , wziernikowanie lało mi się po udach. Lekarz powiedział że ciąża się utrzymała ale trzeba czekać. Duphaston no-spa. Aktualnie jestem w 20 tygodniu mam nadzieję że będzie dobrze.....