Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Lipiec 2016 najgorszy koszmar mojego życia

Polecane posty

Tak sobie myślę, ze w tym miesiącu wydarzyło się najwięcej zła jakie mogło tylko istnieć :o to była kumulacja największego koszmaru jaki można sobie wyobrazić! :o

Gość gość
Nie ma to jak zacząć temat i nie napisać o co tak naprawdę chodzi :o

Gość gość
Wzięła kredyt na swojego faceta

Miałam ataki nerwicy i lęków przez tego śmiecia to raz. I to bardzo intensywne. Dwa, ze 3 sprawy które bezpośrednio dotyczyły tego śmiecia spadły na mnie i to ja miałam nieprzyjemności i pełno stresu!! Inna sprawa niedotyczaca tego gowna związanego z exem, ale za to poważna i boję się jak o tym myślę bo teoretycznie to trwa nadal:o Druga inna sprawa to tragedia życia ale nie będę o tym tu pisać. 31 lipca wycieńczona zaczęłam odmawiać Nowe//nnę Pompe//janska i modlę się do dziś.Od tamtego czasu nie spotykają mnie już tragedie życiowe jakie miały miejsce w lipcu

Gość gość
Studzia dziś Studzia ale Ciebie szatan kusi normalny katolik nie nazywa innych smieciami, gownem i innymi inwektywami to raz a dwa przestan zrzucac swoja wine na innych

Nie wiesz co mi zrobił to się nie odzywaj. Walczę z tym każdego dnia by mu to zapomnieć i się nie da !! Dziś o 5 rano obudziłam się i myślałam o tym wszystkim co mi zrobił. Wybaczylam mu to, ale nie umiem zapomnieć i wraca to do mnie każdego dnia jak bumerang. :) Musi minąć długi czas żeby to wszystko zostało uzdrowione

Gość gość
Skoro walczysz zeby zapomnic, to po co rozmyslasz o tym, nawiedzona masochistko od 7 bolesci?

Gość godzina lizania za 600zl
Studzia dasz zasmakować swojej brzoskwinki?

Gość gość
Kopulacja mówi ti to co coś?