Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję delikatnej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję delikatnej dziewczyny. Większość dziewczyn obecnie to wyzwolone, pewne siebie kobiety. Ja jestem dość delikatny i wrażliwy. Miałem już 2 dziewczyny, ale strasznie źle się z nimi czułem. Tak jak jakieś popychadło. Czuję się przy dzisiejszych kobietach strasznie zdominowany. Czy są jeszcze jakieś delikatne, nie władcze, spokojne kobiety?

Gość gość
ja jestem i co z tego jak cierpie, bo nie umiem olać , tylko daje sie ponizac , olewac, a jestem spokojna i nigdy na niego nie podniosłam głosu

Gość gość
23:10 Dlaczego dajesz się olewać i poniżać?

Gość gość
ja jestem delikatna i spokojna,i uwielbiam takie osoby,ale jednocześnie jestem też silna dlatego pozbycie się niedelikatnej osoby to dla mnie żaden problem,i nikt nie dałby rady potraktować mnie jak popychadło bo czekałaby go walka,nie lubię wojen,ale jak mus to mus w obronie ,uwielbiam spokój ,dlatego radzę wszystkim wrażliwcom popracować nad siłą

Gość gość
Znajdź sobie dziewczynę z Filipin xd one się nawet nie odezwa bez pozwolenia xd

Gość gość
kazda dziewczyna jest delikatna tylko wy samce jak wkadacie tego swojego pana to nie macie za grosz delikatnosci

Gość gość
gosc 23.39 taka juz jestem, nie chce klotni, wole sie nie odzywac,wybuchac jak on o glupote. Nie jjesstem szczesliwa ,nie szanuje mmnie ,jemu wszystko wolno