Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemsta jest slodka zakumplowalam się z była mojego bylego faceta i mamy

Polecane posty

Gość gość

..wspólnego wroga. Zaczęłam się spotykać z facetem który nie był jeszcze rozwiedziony ale był już w trakcie sprawy rozwodowej. Z była żona byli ponad 3 lata i maja dziecko. My dużo imprezowalismy gdy się zaczęliśmy spotykać i "wpadlam" świadomie, myślałam że to go przy mnie zatrzyma. Myliłam się, bo on w czasie gdy ja nosiłam jego dziecko pod sercem on zakochiwal się w swojej przyjaciółce. Rzucił mnie zaraz po urodzeniu dziecka i zaczął się z nią spotykać. Są ze sobą z 8 lat, wzięli ślub i maja 2 dzieci. Zawarłam komitywe z jego była i na bieżąco informujemy się co nowego wiemy. Później jest nam łatwiej by uprzykrzyc im życie lub starać się o wyższe alimenty. Była zona nie ma do mnie żalu o to ze się spotykaliśmy zanim się rozwiedli ale nowej nie lubimy bo przez nią mnie zostawil a na dodatek ona popsuła jego relacje z była żona bo była chyba zazdrosna. Tak to karma wraca właśnie.

Gość gość
Hehe, fajne prowo :). A tak przy okazji, karma wraca, on i najnowsza jego kobieta zrobili Tobie "kuku" bo Ty zrobiłaś kuku jego pierwszej. Jeśli obie kombinujecie teraz z zemstą to obie znów będziecie ukarane, jako kolejna karma za kolejne ataki :). Życzę sprawiedliwości, aby cały wasz "czworokąt" dopadła. :)

Gość gość
Zachowujesz się jak szmata i mścisz się tylko na sobie samej, pokazując brak klasy i inteligencji emocjonalnej. Ani Ty, ani była żona go nie kochałyście. Karma wraca tylko do osób, które nie kochały, a nie do tych, które kochały. Jakbyście go kochały, pozwoliłybyście mu odejść i być szczęśliwym. Wymuszanie związku na kimkolwiek jest poniżej godności.

Gość gość
Chcialas zatrzymac mezszczyzne po rozwodzie przy sobie i "wpadlas" swiadomie. Wiec mialas tez pewnie swiadomosc kiepskiego "kleju" jaki zadtosowalas do zcalania zwiazku. A teraz swiadomie mscisz sie na ojcu dziecka bo cie nie kocha. Reasumujac historie z gimnazjum cos szwankuje u ciebie ta twoja swiadomosc.

Gość gość
Ja go kochałam, myślałam że urodze mu dziecko i pobierzemy sie, znajomi pytali kiedy ślub itd.a on nic bo on już myślami był z ta sucza. Z jego była żona dogadalismy się bo ona jej też nienawidzi, za to ze tak nim manipulowala i nastawiala przeciwko ze maja zerowy kontakt. Myślałamy ze zaraz znudzi się wtedy małolata i on olewa nasze dzieci bo z była też ma jedno. Mojego syna widzial 3 razy w ciągu 9 lat!!! Z synem byłej widuje się częściej ale to też z 2 razy w roku bo sobie mieszkają w Norwegii i rzadko przylatują. Za to się więc mscimy.

Gość gość
O Boże jakie to tanie..

Gość gość
Dziewczyno to już zakrawa na obsesje. Ty wlasnego życia już chyba od dawna nie masz. Pewnie jesteś samotna bez żadnego faceta.

Gość gość
17:10 a widzisz mam meza i dziecko. Ale mam żal ze były były olewa naszego syna, wiec się mszcze dyskretnie.. a że obu nam zaszli za skórę to we dwie zemsta lepiej smakuje.