Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalaonaa

Tydzień temu zerwałam z facetem przez..

Polecane posty

Gość lalaonaa

Tydzień temu wyszłam z naszego mieszkania i juz nie wrocilam. Bylismy razem 3 lata. Powody? Kiedy wrocil zza granicy dziwnie sie zachowywal . Olewal mnie , nigdzie nie chcial ze mna wychodzic , chowal telefon, ma 30 lat a dodawal na profil spol. 17 latki , kasowal wszystkie wiadomosci , ie odbieral telefonu. Byl nerwowy , krzyczal z byle powodu , tak ze wszyscy sasiedzi slyszeli ;( Kiedys spytalam go o dziewczyne , ktorej na biezaco lajkowal wszystkie zdjecia , odpowiedzial ze skad ma znac siedemnastolatke z miasta x. Nigdzie nie miala takiego info... Popytalam i dowiedzialam sie ze faktycznie ma 17 lat i byla z tego miasta , co wiecej 2 miesiace wczesniej bywala czesto w okolicach mojego mieszkania kiedy z kolei ja bylam za granica... Przycisnelam go. Powiedzial ze ...poznal ja 5 lat temu! To bylo idiotyczne. Na pytanie skad znal jej wiek i miasto odpowiedzial ze strzelal. Podobno dziewczyna nie do jednego wpadala do mieszkania choc mloda , zapraszala na spotkania. Druga sytuacja.Jestesmy w barze , moje urodziny. Wpadl jego kolega . On wyszedl z nim , nie bylo go 40 min. Stal z nim na dworze a jak zobaczyli mnie ucichli. Kazalam mu wrocic do stolika. Wrocil. Zaproponowalam , ze moze potanczymy. Kolega dal mu aparat na szyje , zebysmy porobili sobie zdjecia. Ide schodami w dol , zeszlam na dol. Jego nie ma. Wracam na góre , on stoi i obfotografywuje obca laske!! Uslyszalam tekst '' swietnie wygladasz''. Nie wytrzymalam , wyszlam. Po tej sytuacji bylismy ze soba jeszcze miesiac , nigdy nie przeprosil mnie za ta sytuacje , wypieral sie , klamal , zwalal na mnie. Bardzo mi zle , on ciagle zarzuca mi ze to moja fanaberia i kaprys. Czasem sama mysle ze zachowalam sie jak desperatka. Sama nie wiem...

Gość gość
Ale z ciebie szmata i ścierwo...kto by chciał być z taką która pozwala na takie rzeczy? I jeszcze się na forum uzalasz? Pewnie kochasz i tesknisz? Buahahha

Gość gość
Najgorsze jest to , ze niczego mu nie udowodnilam. Bo zalozyl na telefon pin , tlumaczac sie , ze koledzy z pracy na przerwie przegladaja mu telefon bo jednego juz zlapal. Chcialam w to wierzyc. Teraz uzala sie przy rodzinie i znajomych ze go rzucilam ,ze mam urojenia , ze nie jestem lepsza a nigdy czeos takiego mu nie zrobilam.Od rozstania nigdy nie pzeprosil , dzwonil kilka razy i zrzucal wine , mowil ze nic nie zrobil .Nie chcial pogadac , spotkac sie , wyjasnic. Minely 3 dni od rozstania i juz widzialam na jego profilu nowe dziewczyny , wszystkie 17 latki... Moja rodzina i znajomi nie wierza w to , ze stary chlop mogl sie tak zachowywac.Szanowal mnie i kochal ale po przyjezdzie calkiem sie zmienil.

Gość gość
Myślisz ze kogoś to obchodzi? Jesteś tak glupia i żałosna ze każdy by cię zostawił

Gość gość
Dodam jeszcze , ze nie raczyl mnie zameldowac w naszym mieszkaniu. Ukrywal przed wlascicielka niby ze wzgledu na oplaty bo faktycznie zarobki mielismy marne. Teraz zostal tam , z kupa moich rzeczy ktore kupilam do mieszkania za oszczednosci z wyjazdu.

Gość gość
poznał 12latkę gdy sam miał 25 lat? toż to prawie pedofilia, możesz go gdzieś zgłosić, najlepiej ojcu tej laski, no chyba, że pochodzi z patologii wtedy ojca to nie zainteresuje, mój ojciec jakby się dowiedział , że mając 12 lat zadaje się z 2 razy starszym facetem wyrwałby mu wszystkie kłaki

Gość gość
śmieszny ten wasz związek albo jego iluzja :) ty sprawdzasz mu telefon, on cie zdradza i wciska ci kity, ciekawe czemu nie odszedł od ciebie od razu? pewnie wygodnie mu tak, z toba mieszka, dzieli opłaty , jak z kumplem, gotujesz mu , dbasz to lepiej niż z kumplem jak z kumplo matką ale jeszcze bonus seksik , w ogole ekstra, a na boku młode d**erki, fajnie się ustawil, zazdroszczę mu :) chyba, ze jesteś gruba i brzydka to nie zazdroszczę

Gość gość
Tak. Napewno było mu wygodnie. Dokładałam sie do mieszkania , gotowalam i sprzatalam. On sytuacje tak odwracal ze wychodzilo na jego. Ja pracowalam po 12 h po powrocie zza granicy i praktycznie nie bylo mnie w domu.

Gość gość
On zarzekal sie ze kocha , nie zdradza ze to moje urojenia. Ale sytuacja z ta laska... ze poznal ja na koncercie jak miala 12 lat jest irracjonalna. Mysle ze klamal i poznal ja jak bylam za granica bo raczej nie pamietal by ile dokladnie ma teraz lat.

Gość gość
Ale z takim klamca nie mialam doczynienia jak zyje. Po tygodniu bez niego widze jak mnie oklamywal. Najlepsze jest to ze nie mam dowodow bo kasowal wszystko , pozmienial hasla. Zrobil z siebie ofiare a ze mnie paranoiczke.

Gość gość
jesteś jak większość kobiet, a on jak większość facetow, Ty wszystko robisz, on raz kiwnie palcem i przypisuje sobie zasługi, masz wybór - zostawić go i szukać lepszego albo dalej tkwić w tym goownie.

Gość gość
Wlasnie przenosze nasze spolne zdjecia na osobny dysk . Sa ich tysiace... Boli bardzo. Nie wiecie nawet jak parszywie sie czulam ja , 25 letnia kobieta idac rano w niedziele z reklamowka z kilkoma parami spodni i bluzek z wlasnego mieszkania , ktore razem urzadzalismy. Nikomu nie zycze tego uczucia. I tej pustki teraz.

Gość gość
ale na co ci te dowody? przed sądem musisz udawadniać? nie, nie musisz brac rozwodu, olej go, staraj się jak najszybciej zapomnieć,zyc swoim życiem, wyciagnelas lekcje, nie warto zadawać się z facetami

Gość gość
Widze teraz na zdjeciach nasze wpolne chwile sprzed 2 lat. To nieprawdopodobne ze czlowiek moze tak sie zmienic. Serce peka. Ostatnio znalazlam spioszki ktore kupilismy dla dziecka ktore stracilam. To wszystko jest takie ciezkie. Jak dalej zyc..

Gość gość
Masz tylko 25? Haha to masz szczęście,że tak wyszło z tym dupkoem. Teraz masz szanse poznać kogoś wartościowego. Pomysl co by było jakbys dowiedziała się o tym mając 30-35,wspólne dzieci, kredyt na mieszkanie. Teraz jesteś wolna od pasozyta

Gość gość
On budzi we mnie takie cos , ze czuje sie winna. Czuje , ze moze nie do konca mialam racje itp. Ale druga strona krzyczy ze za dlugo dawalam z siebie robic idiotke. Wiem , ze nie wroce , tylko po rzeczy. Jak radzilyscie sobie po takim rozstaniu? Jak zabieralyscie rzeczy? Ukladaly na nowo zycie?