Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukanaaaaaaaa

czy zostawilybyscie faceta który wstawia pół nagie foty na fejsie

Polecane posty

Gość oszukanaaaaaaaa

Mój facet wstawił na fejsbuku bardzo roznegliżowana fotę i nie rozumie dlaczego jestem zła. Dla mnie robi on z siebie męska wersje d***** i łatwej k***y co mu zakomunikowalam. Co prawda wyglada on dobrze ale stwierdziłam ze poniża tymi górami nie tylko siebie ale również mnie przed naszymy znajomymi. Czuje sie oszukana i zdradzona i nie wiem czy moge z nim dalej być. Co wy byście zrobili?

Gość gość
może nie jesteś już dla niego atrakcyjna i szuka sobie inne? Możesz sprawdzić feromony, dobre działania, aby znów zauroczyć swojego faceta ;) Tutaj zobacz: feromony.pl/jak-feromony-dzialaja

Gość gość
Nie zostawiłabym z takiego powodu, no chyba, że w realu zachowuje się jak dziffka

Gość oszukanaaaaaa
W realu zachowuje sie ok chociaz duzo lasek na niego leci, to wszystkie splawia. Dużo trenuje na siłowni i lubi sie pokazywać robił juz to wcześniej przed naszym poznaniem sie ale ta fota mnie mega wkurzyła. Potem znajomi do mnie przychodzą i mówią ze widzieli jego fotę a ja sie czuje upokorzona, wyznajemy chyba inne wartości w zyciu i to mnie martwi

Gość gość
Splawia laski ale schlebia mu ich uwielbienie, zapewne liczy na dużo lajkow i komentarzy z ich strony...i pewnie je dostanie. Przy Tobie zachowuje się ok ale uważaj, mozs on cos robic za Takimi plecami, chociażby pisać z innymi laskami... Może ma osobowość narcystyczna?

Gość gość
Ja w ogóle zostawiłabym faceta który robi sobie samojebki po to aby wrzucać je do netu, to świadczy o próżniaczej naturze, narcyzmie i ogólnym p*****lnięciu :P

Gość gość
hah, osatnio mnie taki zaprosił i musze przyznać ciachorko. CIagle siedzi na FB i przemienia te foty, jak dal mnie to on ma cos z głową

Gość gość
lubi sie chwalic

Gość gość
Dziś każdy chce być popularny, to pewnie zakompleksiony chłopaczek który półnagimi fotkami chce się dowartościować, kobiety postępują identycznie... bawią mnie tacy ludzie i ich żenujące fotki :)

Gość oszukanaaaaaa
on ma osobowość narcystyczna i nawet tego nie ukrywa mówił mi od początku ze lubi dobrze wyglądać i nie wstydzi sie swojego ciała, na lajki raczej nie liczy bo zdjęcia nie są publiczne tylko dla znajomych, mnie tez zawsze śmieszyły takie osoby ale poza tym on jest ok, wcale nie jest playboyem mimo ze za takiego go czasami uważają, zawsze mu schlebia jak laski na niego lecą ale mówi ze mogą tylko pomarzyć, jest zapatrzony w siebie ale mnie dobrze traktuje, znamy sie 1,5 roku. Zdjęcie usunął jak sie wkurzyłam ale ciagle to we mnie siedzi, dla mnie to jest upokarzające a dla niego powód do dumy

Gość gość
Taki typ i tego nie zmienisz, osobiście nie przepadam za takim mężczyznami i wydają mi się oni śmieszni i zniewieściali. Ale na pewno nie jest to powód do rozstania póki się dobrze prowadzi.

Gość gość
no ale w czym problem ,ma brzydkie ciało??? nago się pokazywał????

Gość gość
mnie irytuje jedno....kobiety mają cechy czyli lubią być podziwiane , mają długie włosy i wiedzą czym jest piękno i jak je pokazywać. Zaś u mężczyzn chcą widzieć jedynie tych łysych ,umięśnionych i w szerokich spodniach i bluzie jak worek na kartofle. Jeśli mężczyzna ma delikatne rysy twarzy, długie włosy, i nosi przylegające ubrania do ciała, koszule w spodniach i ubrania bez pstrokatych kolorowych czy jaskrawych znaków to taki mężczyzna jest uznawany za zniewieściałego. No kurde, cooo za hipokryzja.........cooo za hipokryzja i obłuda.

Gość gość
Zostawilabym, bo to egomaniak albo zniewiesciala pi/pa.