Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachcianki ciazowe

Polecane posty

Gość gość

Mieliście jakieś dziwne? Słyszałam o jedzeniu ogórków w połączeniu z czekolada,dżemu z majonezem.. i innymi dziwnymi. Ja jestem w drugiej ciąży i w żadnej nie miałam takich nietypowych zachcianek.. mam różne smaki na coś np. w święta mogłam jeść codziennie solone sledzie w oleju z cebulką , teraz znowu chodzi za mną czekolada, sałatki owocowe i serki owocowe (których nie jadłam z 4 lata). Kolezanka znowu wysylala meza w srodku nocy po zelki. A wy mialyscie jakieś dziwne smaki?

Gość gość
Nie miałam. Ale teraz mam ochotę na ogórka kiszonego z ketchupem, a na 100 procent w ciąży nie jestem :-D

Gość gość
Nie, krócej albo dłużej odrzucało mnie od pewnych produktów albo miałam na coś wyjątkową ochotę, ale to nie było nic nietypowego, w tej ciąży np. jadłam głównie owoce i kaszę na początku. Za to w poprzedniej ciąży miałam nietypowe upodobania zapachowe, bardzo podobał mi się zapach benzyny, gazu, środków czystości, płynu do spryskiwaczy itd.

Gość gość
Tost z majonezem i ogórkiem w sosie musztardowym. Chce kogel mogel choć wiem,ze nie mogę. Chleb z pasztetem zagryzany ogórkiem. Czekolada popijana kakaem. Tatar 2x zjadłam wiem nie wolno. Kg pomarańczy zjadam.

Gość gość
"Tost z majonezem i ogórkiem w sosie musztardowym. Chce kogel mogel choć wiem,ze nie mogę. Chleb z pasztetem zagryzany ogórkiem. Czekolada popijana kakaem. Tatar 2x zjadłam wiem nie wolno. Kg pomarańczy zjadam. " Ja tak jadam na co dzień normalnie :D w ciąży nie jestem :D hehe