Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karina900

Mój chłopak idzie do poprawczaka!Pomocy!Co mam robić?

Polecane posty

Masakra!Mój chłopak ma twochę niefajnych znajomych dla mnie... Pali itp. i szkoda gadać-każdy wie o co chodzi. Ostatnio starsznie się wściekłam kiedy zobaczyłam ,że jego kumpel skołował jakieś "mega super" auto i jak mój chłopak tam wszedł to zaczął robić jakieś mega niebezpieczne rzeczy ,a ja się wściekłam bo sama jestem bardzo ostrożna bo ja chcę ŻYĆ ,a więc wściekła sobie poszłam i wtedy zaczął mnie przepraszać i mówić ,abym się nie wkurzała i łapać mnie za ręcę ,a ja się wściekłam i zaczęłam się całować z takim innym chłopakiem co tam był...na jego oczach.Minęły z 3 sekundy i tamten już się na niego rzucił...zbił go tak bardzo ze swoimi kolegami ,że trzeba było wzywać karetkę - w efekcie okazało się ,że mój chłopak i jego kumple idą za to pobicie do poprawczaka ! Na 1,5 roku ! Jestem przerażona i nie wiem co teraz...Nie będę tyle czakała bo to nie dla mnie ,ale z 2 strony nie mogę se tego wszystkiego wyobrazić bez niego... Jestem załamana i czuję się też winna całej tej sytuacji . Po za tym generalnie ja i on dogadujemy się razem dogadujemy i świetnie bawimy się razem..a teraz co? Pomocy co ja mam robić??

Gość gość
Znaleźć sobie normalnego

Gość gość
Oj dzieciaku zapomnij o nim i weź się za naukę. Dużo lepiej na tym wyjdziesz

Proszę mnie nie wyzywać! Jest mi na serio z tym ciężko bo osoba ,na której mi zależy idzie w takie miejsce ,a ja czuję się winna.

Gość gość
więc okradnij jakiegoś pierwszaka z kieszonkowego kilka razy i też pójdziesz siedzieć do swego ukochanego

Gość gość
Jesteś dobrą dziewczyną. Zmarnujesz sobie życie, jeśli zostaniesz przy nim. Zmień otoczenie, jeśli możesz, zacznij nową szkołę gdzie indziej, poznaj nowych, bardziej wartościowych ludzi. Będziesz jeszcze szczęśliwa!

Zmarnuję sobie życie? Ja z nim nie biorę ślubu xD ...ale jednak jest to dla mnie ważna osoba i czuję się winna....że on teraz będzie w poprawczaku

Gość gość
wiec czekaj na niego z majtkami cnoty o ile jeszcze ją masz, wysyłaj mu paczuszki i pieniądze , jakie wy jesteście naiwne ........panny

Gość gość
Bez zawieszenia? To jego pierwsze pobicie? Przede wszystkim spróbujcie się odwołać od decyzji. Był wcześniej karany? Ile macie lat?

tak, odwołajcie się, niech spuszcza wpiertol każdemu, kogo ona pocałuje, to takie romantyczne, dlaczego to okrutne prawo niszczy ich miłość?:(

Gość gość
Generalnie patola, ale ty tez. Jak moglas chcie sie calowac z kims innym na jego oczach jak on zrobil co innego, powinnas isc, co innego jakby cie zdradzil, ale wiedzac jakie ma porywy ty jeszcze cos takiego ? Ja wierze w Bozą opacznosc, dla mnie to bylbu znak, ze on idzie skedziec i jak najszybciej bym z nim zerwala nie chcac robic mu nadziei po wyjsciu, i w ten sposób odbilabym sie od dna w ktorym jestes,

Gość gość
Od razu całowałaś się z innym? Niezła patolka z Ciebie :D

Gość gość
Daje dooopy na ochach niby "ukochanego " patolka jak hoooy

Gość gość
Niech idzie, bardzo dobrze. (Szkoda, że za pieniądze podatników. ) Al tam posiedzi, to przynajmniej nikogo nie kradnie albo nie zabije. A Ty weź się za naukę, bo też wylądujesz w poprawczaku, a potem w więzieniu.

Gość gość
Ja ci powiem gdzie powinien trafić tam gdzie mówią "fajna mam nowa bluzę "