Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja się z Tobą przeliże

Polecane posty

Gość gość

narkotykowy świrze Ja ci dziurkę wyliże i kakao wlize Ja się z tobą przeliże na parkiecie w klubie ja ci cycki rozbujam ty poświrowany czubie Ja z typiarą już się liże ona mówi "Oh ty świrze" Chcę cię mieć we wyrze złotko chodź tu do mnie ty idiotko jesteś słonko fajna dziurka ****** szybciej niż wiewiórka jesteś sama ja to czuje nikt ci w pipie nie parkuje Czuję zapach twojej cipy jest umyta nie ma lipy język lata w tą i w tą po p**dzisku liże ją lotom jak j****y dron mów mi k***a szybki John jest naćpana i lizana ładnie k***a jest nagrzana Ja się z tobą przeliże narkotykowy świrze Ja ci dziurkę wyliże i kakao wlize Ja się z tobą przeliże na parkiecie w klubie ja ci cycki rozbujam ty poświrowany czubie Co wypijesz? trzy wojaki? czy do nosa kawasaki? Śnieżnobiałe na pobudkę z cycków będę lizał wódkę fajnie że się nie krępujesz i nasieniem się smarujesz zrób se z tego na noc maskę jak za mało ciągnij laskę oh ty zdziro pięknie tańczysz jeszcze piękniej c***a marszczysz masz w sobie różne talenty będę słał ci komplementy zasługujesz na kochasia na wojaka i harnasia na iPhone i obrączkę za to że go bierzesz w rączke Ja się z tobą przeliże narkotykowy świrze Ja ci dziurkę wyliże i kakao wlize Ja się z tobą przeliże na parkiecie w klubie ja ci cycki rozbujam ty poświrowany czubie Ja się z tobą przeliże narkotykowy świrze Ja ci dziurkę wyliże i kakao wlize Ja się z tobą przeliże na parkiecie w klubie ja ci cycki rozbujam ty poświrowany czubie Kocham cię moja królewno będę rąbał cię jak drewno aż polecą k***a wióry zaliczymy wszystkie dziury lecim ostro mega tango jaja wielkie niczym mango chcesz wyciskać z mango soki ? dobrze podejmujesz kroki chuj szeroki jak ława za to należą się brawa Chcesz się ****ać? no to dali bo mi c***a dziś rozwali Jestem k***a p******y i na sex zajarany jakie plany?Klub i łózko potrzyj kulę moja wróżko

Gość gość
Obrzydliwe.

Gość gość
Tego słuchają dzieci już w podstawówce. PS. Lubisz w choco? :D