Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak się dzieje

Polecane posty

Gość gość

Czemu to tak jest,że kochamy kogoś kto nas krzywdzi psychicznie i fizycznie,mocniej lgniemy do takiej osoby.Czemu trudno się uwolnić z takiego bagna.

Bo takie nawyki wyniosłaś z domu: nie miałaś normalnej rodziny. Zdrowi emocjonalnie ludzie w takich wypadkach wieją. Ale można nad tym popracować.

Gość gość
22.21-akurat rodzinę mam dobrą,moja mama chciała mnie wyciągnąć z tego w czym tkwię.Po raz pierwszy w życiu nie umiem być stanowcza i uciekać.Tak zrobiła ta osoba,że nie chce bym się często widywała z rodziną a ja mu nie umiem się przeciwstawić

Gość gość
Nie byłam taka nigdy.

Gość gość
Inaccessible89 jes teoretykiem. Ja się nie wypowiem bo za mało o Tobie wiem. Nie wiem czemu tak masz. Ale ja bym się rozstał z kimś kto by mnie odgradzał od mojej własnej rodziny. Chyba że by moja rodzina była zła.

Gość gość
22:17 Powinnaś mocniej się odsuwać, a nie mocniej lgnąć. Najpierw kochaj samą siebie, a dopiero potem innych ludzi. Nie zmienisz nikogo. Jeśli ktoś chce Cię wciągnąć w swoj***agno, sam nie chce z niego wyjść, masz od takiej osoby zawsze wiać. Inaccessible89 dał Ci dobrą radę.

Gość gość
Ja tak nie mam ucialem kontakt chociaż tęsknię

Gość gość
Inaccessible89 dobrą radę? Tak, ale założył że autorka nie miała normalnej rodziny. Jak jakiś domorosły psycholog. A pełno takich nawet w gabinetach, po studiach. Znaczy że inaccessible nie wypada gorzej niż większość psychologów.

Bo na ogół tak jest, że osoby, które nie miały dobrych wzorców z domu, lgną do takich relacji. Zdrowa emocjonalnie osoba postawi granice. Dobranoc.

Gość gość
bo dziewczyny ciągną do takich chamów bo oni zapewniają im emocje które kobiety porzebują ;)