Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham go...i co dalej

Polecane posty

Gość gość

Hej. Poznałam fajnego chłopaka w necie. Piszemy od ponad roku ale wcześniej sie nie spotkaliśmy bo ja byłam w związku przez 2 lata. Teraz zerwałam niedawno i kilka dni temu spotkałam sie z tym chłopakiem w realu. Od dawna jest między nami pewnego rodzaju chemia. Chyba sie w nim zakochałam. Jak go tylko na żywo wreszcie zobaczyłam to poczułam to coś :) Dobrze sie nam rozmawiało i oboje stwierdziliśmy że chcemy sie spotykać i to nie raz :). Musze stwierdzić że to totalnie mój ideał faceta. Ja mu też przypadłam do gustu wiem to :). Hmm pisze tu ponieważ chciałam sie poradzić...zazwyczaj jest tak że on pisze..wymienimy pare zdań w ciągu dnia...ale jak on nie napisze to ja np nie odezwę sie. Co powinnam zrobić? Czy jak bd do niego pisać po pare razy dziennie nie wyjdę na nachalną? Zakochałam sie w nim...i szczerze chciałabym być z nim...on o tym nie wie...co powinnam zrobić? Tylko nie mówcie że mam mu powiedzieć wprost. Czy powinnam dać temu rozwinąć sie czy przejąć jakoś inicjatywę? Czuje że ja mu też obojętna nie jestem. Oboje doszliśmy do wniosku że szukamy poważnego związku itd..co mam zrobić żeby było dobrze?

Gość gość
weź leki

Gość gość
na antykoncepcje mamy jeszcze czas, nie jestem panną z mokrą głową

Gość gość szariiikkk
ta,dziefczynka z zapalkami...co nie dotknie to omami...

Gość gość
Nic nie przyspieszaj