Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie jedząc chleba i po 18 schudnę?

Polecane posty

Gość gość

Hej ;) powiedzcie mi czy schudnę gdy przestanę jeść po 16 i nie będę jadła chleba? Podzielcie się swoimi doświadczeniami. Robił ktoś tak? Nie mam już siły 83 kg/165 cm

Gość gość
nie rozumiem tej psychozy chleba, ziemniaków itp. ja jadłam i chleb, i ziemniaki - i schudłam. po prostu ograniczyłam jedzenie ogólnie, głównie słodycze i zaczęłam intensywnie ćwiczyć.

Gość gość
jak będziesz jadła mniej to schudniesz:D

Gość gość
U mnie ćwiczenia odpadają bo mam chory kręgoslup

Gość gość
Masz chory kręgoslup, bo rozjechal Ci się przez zbędne kilogramy. Za dużo ciała musi dźwigać. A możesz chodzić? To chodź codziennie na spacer po 2 km. 5 posiłków dziennie , małych. Zero slodyczy,słodkich napojów, chipsów, ciast, orzeszków, wszelkich szamaczy. Siedzisz za komputerem i mlócisz. Jedna kromka chleba dziennie, świeże, gotowane jedzenie. Nabiał, jajka, chude mięso. Chleb, bułki, pączki, ciasta , makarony, to węglowodany, ktore organizm od razu przetwarza na tluszcz i odklada. Węglowodany są w wystarczającej ilości w innych produktach.

Gość gość
Nie, wyobraź sobie że nie rozjebał mi się przez zbędne kg bo jak ważyłam 50 kg to też miałam chory kręgoslup. Znawczyni wielka