Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bogata a wy biedni

Polecane posty

Gość gość

Nie mam problemu by iść do sklepu i wydac 1000zl na torebkę;) Nowe perfumy z Lancome? Co to za problem? Kupie nawet dwa:) kilka razy w roku lecę na wakacje na Dominikane lub Malediwy. A wy biedaki cebulaki dalej tyrajcie za 1300zl;*

Gość gość
To kup mi też przy okazji.

Gość gość
Dziwne bogactwo, że aż się na forum "cebulaków" trzeba chwalić :D

Gość gość
By wam ublizyc nieroby

Gość gość
Takie są polskie realia że tyle się zarabia... Miej chociaż trochę kultury osobistej i nie obrażaj niewinnych ludzi

Gość gość
Co z tego ze bogatą jak ma kielbie we łbie , rozumu ani kultury osobistej nie kupi za żadne pieniądze

Gość gość
Jak dla Ciebie torebka to wartość w życiu to pogratulować masz mentalnosc kalmuka z Mongolii środkowej , ja też zarabiam dobre pieniądze za granicą i nie kupuję szmat po kilka tysięcy zakompleksiona głupia dziewucho z ruską mentalnością "byle się złotem jak cygan obwiesic byle widzieli "

Gość gość
To na czym sie tak dorobiłaś, pewnie na obciąganiu w pocie czoła albo na jakichś przekrętach.

Gość gość
Ale ty jesteś pusta i głupia, a my szczęśliwi i mądrzy. On cię kiedyś zamieni na nowszy model i zostaniesz z niczym, a my będziemy dalej szczęśliwi za 1300 zł. Wszystko w temacie.

Gość gość
Ja też jestem bogata mam męża corke dwa pieski kotka dom i synka jeszcze w brzuszku i nie brak mi torebki za tysiaka ona mi szczęścia nie przyniesie wystarczy to co mamy z głodu nie umieramy Współczuję Ci autorko takiego życia bez przyjaciół rodziny ni innego nie powinno się liczyć dziś pieniądze są jutro ich nie ma a mojego bogactwa nikt mi nie zabierze

Gość gość
Jeju :( ja Ci... Współczuję takiej głupoty :'(((((( pokaż zdjęcie domu albo np. Torebki za tysiaka. Ah, te bzdury piszesz żeby inni Ci zazdrościli ale tak naprawdę jesteś biedna słonko ;) bo tylko Ci którzy nic nie mają piszą tak żeby chociaż w Internecie zabłysnąć. Poczekaj zadzwonie do telewizji żeby cię tam pokazali jaka jesteś bogata :D i serio, jestem wstanie odwalić coś takiego :D

Gość gość
Idźcie biedaki stąd i zarabiajcie dalej 1000zl. Ja jestem littlemooonster96 zobaczcie moj kanal na yt i podziwiajcie jaka jestem z******ta

Gość gość
Nie wymyslaj , zresz pewnie codziennie kaszankę a tutaj udajesz bogatą

Gość gość
Spoko