Gość gość Napisano Luty 21, 2017 fuj :() Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2017 Ja jestem dziewczyna i mi tez ten problem doskwiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćg Napisano Luty 21, 2017 No ja tez ostatnio na imprezie musialam zdjac buty bolaly mnie nogi i wszyscy uciekli tak capiły stopy serem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martafssddsdsdsdsd Napisano Marzec 7, 2017 mi tez capia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2017 Mi rowniez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maksz 0 Napisano Lipiec 6, 2017 Lubię wąchać stopy, jakaś chętna? Jestem z Zielonki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina lubi skarpetki Napisano Grudzień 23, 2018 Mój chłopak wącha mi nogi i łoże najbardziej lubi jak przychodzę z pracy kładę się na brzuchu zdejmuje buty pyta czy mam skarpetki rajstopowe ja mówię że tak on bardzo mocno lubi brać nożyczki i ciąć tu przy palcach i mnie flaga na jutubie jest filmik pokazany jak on to robi jak są jakieś pytania proszę pytać nie bać się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ivrzesza 0 Napisano Czerwiec 14, 2020 Hętnie bym poznał Panią która by dała swoje stopy do pomasowania wylizania i wąchania. Z okolic Piły jest taka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś Napewno 0 Napisano Maj 23, 2021 co ja tu Ku*wa robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś Napewno 0 Napisano Maj 23, 2021 Dnia 21.02.2017 o 14:49, Gość gośćg napisał: No ja tez ostatnio na imprezie musialam zdjac buty bolaly mnie nogi i wszyscy uciekli tak capiły stopy serem gratuluję inteligencji ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś Napewno 0 Napisano Maj 23, 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, Ktoś Napewno napisał: Edytowano Maj 23, 2021 przez Ktoś Napewno bo chcę usunąć odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś Napewno 0 Napisano Maj 23, 2021 1 godzinę temu, Ktoś Napewno napisał: to nieżle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś Napewno 0 Napisano Maj 23, 2021 (edytowany) 4 godziny temu, Ktoś Napewno napisał: 4 godziny temu, Ktoś Napewno napisał: 4 godziny temu, Ktoś Napewno napisał: to se poszukajta kogoś kto będzie wam stopy wąchał Edytowano Maj 23, 2021 przez Ktoś Napewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ni3znany1 0 Napisano Wrzesień 8, 2021 Ja jestem chłopakiem mam 15 lat i mam fetysz stóp chciałbym kiedyś powąchać jakieś dziewczynie buty lub stopy ale wiem że żadna mnie nie zrozumie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach