Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tutaj faceci co chodzą do prostytutek? ?

Polecane posty

Gość gość

Jak wygląda taka wizyta u takiej Pani ? jestem młodym mężczyzną i chciałbym skorzystać ... proszę mnie nie hejtowac. Chciałbym po prostu dowiedzieć się czego mogę oczekiwać i jak to wszystko wygląda . Krok po kroku ;)

Gość gość
naprawdę jesteś aż tak przegrany? :o

Gość gość
Po prostu chcę spróbować czegoś nowego w życiu ;)

Gość prawictwo pospolite 114
ja bym poszedł jakbym miał kasę , ale wiesz , nie pracuje więc szkoda mi wydać 150 zł na prostytutkę .. Wole te 150 zł dać na dentystę.. Druga sprawa ze jak zaczne kiedys pracowac to pewnie juz wtedy będę impotentem . Wiec i tak nie pojdę hehe a jakbym mial isc to raczej do masazystki , a nie prostytutki .. sa ogloszenia w internecie panienek co masują nagim cialem , ale nie zgadzają sie na stosunek.. Prostytutkami sie raczej brzydzę sa gabinety masazu gdzie normalnie masują ludzi i mają oferte dodatkową hehe

inny problem jest taki ze w moim miescie nie ma masażystek .. Najblizsze sa 30 km .. Wiec musialbym caly dzien stracic na dojazd 3 autobusami .. prostytuki sa w mojej miejscowosci , masazystek niestety nie ma

Gość gość
gość dziś To zacznij od zjedzenia psiej kupy :P.

musze cie rozczarować - masażystki biorą też okolo 150 zł za godzinną wizytę .. Jesli myslisz ze bedzie taniej niz u prostytutki bo nie ma seksu , to sie rozczarujesz

Gość gość
prawictwo upośledzony posożytniczy koniotrzepie sam sobie odpisujesz i rady dajesz? jak już prowadzisz sam ze sobą "dyskusje" to przynajmniej nicki zmieniaj

[12 05] o co ci chodzi pajacu ?

Gość gość
Masażystki z usługami dodatkowymi śpiewają sobie od 500 do nawet 1000zl jakie 150? To chyba u Ciebie.

Gość gość
lepiej do koscioła isc

Gość gość
a kto korzysta z tych dodatkowych usług typu drogie olejki ? haha .. NIKT !! Wiekszosc wybiera podstawowe

Gość gość
Mi chodzi o typowe prostytutki takie młode

mi kiedyś mąż się pochwalił,że jak był kawalerem to chodził.tydzień po tym spał u kumpla,aż mi przeszła złość na niego,wyobrażałam sobie,że przecież mógł coś przywlec z tamtąd,czułam się okropnie,mimo przecież,że nie bylismy wtedy razem,lepiej nie idź w takie miejsce

Gość gość
syfa to można złapać od dyskotekowej du'podajki. Prostytutka nie daje bez prezerwatywy, chociaż podobno są takie chciwe desperatki, które za jakiś ciężki szmal dają się dymać na żywca.