Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lizaki na gardło

Polecane posty

Gość gość

pomagają waszym maluchom? dajecie je 3 latkowi? troche sie boje ze odgryzie...

Gość gość
Lizaki na gardło mają jeden feler- szybko odpadają od patyczka. Później dziecko chodzi z taką kulką w buzi przez chwilę, później przegryza i zjada. I tyle z lizaka. Czy pomaga? Na humor dziecka na pewno ;-)

Gość gość
Lizaki na gardło mają jeden feler- szybko odpadają od patyczka. Później dziecko chodzi z taką kulką w buzi przez chwilę, później przegryza i zjada. I tyle z lizaka. Czy pomaga? Na humor dziecka na pewno ;-)

Gość gość
Lizaki praktycznie od razu odpadają z patyczka. Dziecko pogryzie, polknie i tyle. Zdrowie nie, ale humor się poprawi :-)

Gość gość
Kupiłam raz, dziecko dostanie jednego, zje a za godzinę znowu gardło boli. Ile tych lizaków trzeba kupić :O a są one stosunkowo drogie. To tylko chwyt marketingowy, by wciskać rodzicom w wyższej cenie :O Mojej siostrze laryngolog poleciła na drapanie gardła i chrypę zwykłe cukierki landrynki, bo powodują nawilżenie gardła a nie niszczą śluzówki jak te typowe na gardło. W przypadku dużego bólu lepszy dla dzieci, moim zdaniem, jest preparat w sprayu.

Gość gość
Zgadzam się z wypowiedzią wyżej, u mojej córki najlepiej sprawdza się spray. Kup lactoangin ma słodki, przyjemny smak i szybko łagodzi ból. Spray nawilża śluzówkę i zakwasza gardło.