Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźnia mi się okres! RATUNKU

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Czy to może być ciąża? od ponad 5,6 dni spóźnia mi się okres, przez ostatnie 3 dni bolała mnie głowa i byłam bardzo drażliwa. Ponad tydzień temu strasznie swędział mnie sutek, tylko jeden, a potem zaczęły boleć całe piersi. Dzisiaj lekko zaczął mnie pobolewać brzuch i czuje czasem wilgoć w kroczu, mam takie upławy śluzowate. Dodam, że stosunek uprawiałam z prezerwatywą, czy można wpaść przez taką antykoncepcje? boje się zrobić test, a też nie wiem czy wyjdzie prawidłowy. Proszę o szczere odpowiedzi.

Gość gość
No my z kart nie wróżymy, dziewczyno. Skąd mamy wiedzieć? Gdybym ja zadała takie pytanie, to wiedziałabys czy jestem w ciąży?

Gość gość
Nie panikuj. Wkrecasz sobie objawy, denerwujesz się a przez to okres może jeszcze długo się spóźnić. Zrób test. Wynik powinien być już prawidłowy.

Gość gość
Boisz się zrobić test, a na forum pytać się nie boisz? Weź się ogarnij.

Gość gość
A co my mamy Ci test przez internet zrobić czy usg?

Gość gość
Mi też się często spóźnia. Zwłaszcza, jak w danym miesiacu mialam dużo stresu albo byłam chora. Warto zrobić test, żeby się uspokoić. Szansa na ciążę bliska 0 :)

Gość gość
Ja mam założona spiralę. Wczoraj dostałam miesiączki, powinno się lać ze mnie dziś jak z kranu a tymczasem ja mam tylko brązowe plamienie :/ i nie wiem co o tym myśleć. Myślałam, ze zakładając spiralę będę mogła być spokojna...