Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela sam udowadniasz właśnie ze jesteś bezrobotny mitomanie

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Bo od rana ze mną na kafe piszesz i mnie obrazasz i co chwilę są posty i wpisy nawet Przed chwilą zakompleksiony frajerze pisałeś komentarze a sam pisałeś że rzekomo pracujesz haha no niby gdzie głupku pracujesz gdybyś pracował nawet przy komputerze czy fizycznie to byś ze mną od rana do nocy nie pisał bo nawet przez kompem w pracy jest dużo obowiązków i nie miałbyś czasu by pisać na kafe a ty tu ciągle jesteś i szef by cie sprawdzał i ty niby jesteś normalny? Przecież nikt normalny nie wylewa jadu i nie obraża nikogo cały czas na każdym kroku ps ty tak samo siedzisz w domu jak ja ją przynajmniej trochę rodzicom w firmie pomogę może godzinę - dwie dziennie głupku...

Gość gość
weź leki świrze!

Gość gość
I niby jak teraz wytłumaczysz fakt że od rana do nocy cały czas piszesz na kafe co? Może w kibelku piszesz ze mną jak z kompa wyjdziesz by szef nie widział że na kompie jesteś na kafe co? Choć w to wątpię bo ty nigdzie pasożycie nie pracujesz ja pomagam rodzicom w firmie ojciec składki na ubezpieczenie zdrowotne i na KRUS i inne rzeczy za mnie płaci płaci za mnie podatki w zamian że mu w firmie pomogę i nic od państwa nie biorę żadnych zasiłków i nic i kto tu jest pasożytem?

Gość gość
Poczytaj te dwa długie komentarze i odnieś się do nich

Gość gość
weź leki świrze

Gość gość
weź leki świrze

Gość gość
Odpisz mi na wszystkie komentarze

Gość gość
weź leki świrze

Gość gość
Sam jesteś świrem i lepiej spójrz na siebie co zaciąłes się ze się powtarzasz (Rzeszów to nie dziura nie pisz ze Rzeszów to dziura bo Rzeszów to najszybciej rozwijające się miasto w Polsce i stolica polskiej innowacji i najbardziej innowacyjne miasto w Polsce i to jedno z dwóch miast polski po Warszawie w której rośnie liczba mieszkańców w 2005 roku Rzeszów miał 163 tysiące mieszkańców a dziś ma 188 tysięcy mieszkańców i w Rzeszowie prężnie rozwijają się firmy informatyczne oraz IT i w Rzeszowie jest międzynarodowe lotnisko Rzeszów - jasionka i co dalej twierdzisz że Rzeszów to dziura?