Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co gadac na rozmowie o pracę? Macie utarte schematy?

Polecane posty

Gość gość

Jak pytają "dlaczego interesuje was ta branża" co mówicie?

Gość gość
Mówię wtedy, że branża ani trochę mnie nie interesuję, chciałbym w przyszłości wydać własną książkę a aktualnie potrzebuje pieniędzy.

Gość gość
zapisać się do pisu, a potem na rozmowie powtarzać "jarek jest wielki, w smoleńsku ruscy zestrzelili" a fucha w spółce skarbu państwa dla całej rodziny pewna jak w banku 🖐️

Gość gość
12:42 czy szczerość chociaż raz Ci poplacila na takiej rozmowie?

Gość gość
Jaką prawde? Ze praca w korpo wydaje mi się bardziej idiotyczna od zamiatania ulic,ale potrzebuje trochę kasy?

Gość gość
Gadac ze chcesz kase a nie jestes tu dla atmosfery czy innych chujostw ktore korpo oferuja. Praca to praca, a zycie to zycie. Nie daj sobie zamydlic oczu korporacjom, ktore oferuja imprezy integracyjne, przyjaciol z pracy, mila atmosfere itp. To jest sciema. Sekciarska metoda zebys oddal im swoja dusza i traktowal jak wlasna rodzine. Jak tak gadaja to znaczy, ze maja c*****a robote i mydla, albo c*****o placa i mydla.

Gość gość
Ja raz poszedlem na rozmowe o prace do jednej z firm o niejasnej reputacji, poszedlem tam dla wlasnej zabawy - posmiac sie. Mialem juz zalatwiona robote, wiec nic nie tracilem. Oczywiscie tak jak sie spodziewalem, mydlane warunki i pensja jak dla murzyna w XIX w. Przynajmniej poprawilem sobie humor bo pozwolilem sobie na odrobine bezczelnosci i arogancji :D Zachowywalem sie jak prostak :D Czasem fajnie byc menda.

Gość gość
22:59 w rzeczy samej. Byłam juz raz w korpo i ucieklam z obrzydzeniem. Nienaturalnie mila atmosfera,sztucznosc na kazdym kroku,a co najgorsze romanse w pracy,mezatki,zonaci,kazdy z kims flirtowal, do tego chwalenie sie podrozami,bywaniem w restauracjach,lans i prostactwo straszne. Teraz mam gorzej platna prace z normalnymi ludzmi jedzacymi kanapki i obiady a nie "lunche i jogurciki", bez sztucznej atmosfery i ludzie albo sa wolni albo wierni swoim drugim polowkom, moralne towarzystwo,a zarazem nienadete

Gość gość
Marksizm, faszyzm, korporacjonizm....