Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

....

Polecane posty

Jakbedziesz miala problemy w sadzie przez niego to mozesz zeznawac ze cie molestowal i torturowal psychicznie, ze dzieki niemu utracilas tozsamosc i sie zalamalas.

Co odebralo ci zdolnosc racjonalnego i trzezwego myslenia, przez co przestalas potrafic ponosic odpowiedzialnosc za swe czyny

Moim zdaniem powinas go ignorowac. A jesli ci chce robic problem to powinnas obchodzic sie z nim olewczo: taaak? Ahaaaa... powinnas go poddenerwowac by sie zaczal gotiwac i rzucil telefonem osciane

Gość gość
jest tak bo mimo rozstania nadal wiążą was jakieś tam sprawy. wtedy jest zawsze opcja kontaktu i co za tym idzie rozdrapywania ran. osobiście byłam po obu stronach i najlepszym wyjściem dla was obojga jest zerwać kontakt. zupełnie. o ile dzieci nie macie. jak się nie da to się nie da. zero rozmów zero kłótni telefonów - NIC.

Gość gość
ex i wspólny meil - ludzie litości. a co ty sobie swojego meila założyć nie potrafisz?

Gość gość
Jak tak czytam co Ty piszesz studzia to jedno słowo mi przychodzi do głowy - PATALOGIA.

Gość gość
ON ON I ON... Prawie każdy twój post jest k***a o twoim ex i na serio już się nudna studzia roisz:O Zmień w końcu płytę.

moja wina ze on mnie niszczy a ja jestem uwiazana tymi ratami ? gdyby nie to to już od dawna by to w moim życiu nie było.

Gość gość
Studzia nie obraź się ale nie wiem czy wiesz że opole czyli miasto które jest w województwie tego świra od namysłowa ma 4 teatry bo nie wiem czy wiedziałaś o tym że opole ma 4 teatry

Gość gość
Ile tych rat i po ile kasy miesięcznie zostało??

Gość gość
Studzia wiesz ze ty jesteś zdz/irą która wpadła do studni jesteś tak samo po/je/bana jak gość od namysłowa Oraz jak dash rysiu i neptyk wy jesteście siebie warci :D

Gość gość
Czyli 12 x 90 PLN, daje 1080 PLN. Znajdź sobie fajnego chłopa, daj mu dobrze d/u/p/y i niech zapłaci te grosze za jednym razem. Spokój będziesz miała. Tylko o czym wtedy będziesz pisała na kafe. Nie będziesz miała tematów. :-(

Gość gość
studzia skończ już piertolić o tym twoim ex badboyu co ?

Gość gość
Znajdź bogatego faceta w Dubaju albo w Opolu bo w Opolu są 4 teatry

Gość gość
Nie przesadzaj tysiak to nie jest dużo. Jakiego bogatego, wystarczy zwykły, średnio ogarnięty. :-)

Gość gość
Czemu do czerwca? Tak poza tym to za co te raty?