Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy mija to poczucie że jest się w bunkrze i jakby wegetuję? macierzyński...

Polecane posty

Gość gość
Jebne go w łeb i po c***u bedzie

Gość gość
Tak, to minie jak wrocisz do pracy. Tyko, ze wtedy bedzie jeszcze gorzej, bo ty bedziesz zmeczona po calym dniu w pracy, a dziecko po calym dniu niewidzenia ciebie bedzie sie chcialo non stop z toba bawic. Takze nie bedziesz miala ani chwili dla siebie... A tak w ogole to widze ze same babochlopy tu siedza, co wozek taszcza na 4 pietro po 2 razy dziennie. Niektore baby to sa nie do zajechania...

Gość gość
Dziewczyny wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...niestety ale tak wygląda życie. Chcemy dziecka uporczywie a gdy je mamy nie potrafimy zaakceptować nowej sytuacji. I odbieramy sobie coś ważnego istotnego. Szukamy szczęścia nie wiadomo gdzie a jest obok. Ja zostałam mama w wieku 25lat. Gdy synek miał 1mc przeniosłam się z nim sama z dużego miasta do miejscowości mojego męża. On wyjeżdżał za granicę. Można by rzec deprecha na calego. A ja wspominam ten czas cudownie. Mało atrakcyjnie jeśli chodzi o rozrywki ale skupiam się na synku, mieliśmy swoje rytuały, pozwalał mi na sport który był odskocznią, bardzo często organizowalismy sobie razem wycieczki za miasto, na baseny. Uznałam że to jest na pewno nie lekki ale cudowny i niepowtarzalny czas w moim życiu. Wystarczy zmienić nastawienie

Gość gość
Autorko,głupia jesteś.Ja nie chcę wcale pracować,wolę siedzieć w domu z dziećmi.Kurde,jak można woleć pracować niż nie pracować??To chore!

Gość gość
A nie idzie ci takie siedzenie w domu na głowę

Gość gość
Hehehehe ludziom malo inteligentnym siedzenie w domu nie idzie w glowe :)

Gość gość
Chciałabym mieć wasze problemy kobiety kochane, ja zarządzam dużą firmą i staram się o dziecko już 5 lat. Moim marzeniem jest siedzieć z pieluchami, kupkami i czterema ścianami ;) Serio, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, cieszcie się, że macie dzieci!

Gość gość
Jam jest robochlop taszcze wózek na 4 piętro na raz. A na dodatek dziecko pod pacha i psa w ręce a na plecach siaty z zakupami

Gość gość
Wole być robochlopem, niz memeja, co znajduje milion wymówek, zeby z domu nie wyjsc...

Gość gość
He he he takie baby to do kopalni dać bardziej wydajne jak chlop