draże korsarze 79 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, salix napisał: Znalazłam faceta w jej typie podobno jak tylko podejrzewa że ktoś moze być niski i gruby (np. bo uczył ją biegać - czyli wiadomo na pewno jest gruby) to racice lecą do oceny z automatu. Skad masz zdj libeda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 365 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 29 minut temu, draże korsarze napisał: Skad masz zdj libeda Wygenerował mi się automatycznie w głowie po słowach qwety ze ona przecież sądziła że libed jest gruba kulka i cyk mam oto libed w wersji deluxe z wyobrażeń qwety niski szeroki gotowy do odbioru racic. Edytowano 2 godziny temu przez salix 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Akurat jeśli o denność to tobie nie ma równych. Tak, to komplement dla ciebie. Dobrze wiem że to nie jest twoje prawdziwe zdanie o mnie. Zreszta mnie ono nie interesuje jakiejkolwiek by ono nie było. Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Dobrze wiem że to nie jest twoje prawdziwe zdanie o mnie. Zreszta mnie ono nie interesuje jakiejkolwiek by ono nie było. Papa Dlaczego ty wysmiewasz kogoś wiarę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Dlaczego ty wysmiewasz kogoś wiarę? Czyjąś. Twoje równie jw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Czyjąś. Twoje równie jw. Czekam na merytoryczną odpowiedź. Wierzę, że dasz radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Czekam na merytoryczną odpowiedź. Wierzę, że dasz radę. Piszesz z tak razacymi błędami i oczekujesz merytoryki? Nie osmieszaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Piszesz z tak razacymi błędami i oczekujesz merytoryki? Nie osmieszaj się. Kiepską mam pisownię to fakt, ale to chyba nie powód, żeby nie odpowiedzieć na moje pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu Ja nie chodzę do kościoła i nie wierzę w Boga, ale do głowy by mi nie przyszło, żeby wyśmiewać się z tego. Ile ty masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Kiepską mam pisownię to fakt, ale to chyba nie powód, żeby nie odpowiedzieć na moje pytanie? Jeśli ktoś czuje się urażony przez mój awatar to jego problem. Człowiek bez dystansu wszedzie widzi obraze ale co mje to interesuje. Satysfakcjonuje cie ta wypowiedź? W sumie to też mam w dupje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 427 Napisano 2 godziny temu Bosz...stare to a zachowuje sie jak 15latka z muchami w nosie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Jeśli ktoś czuje się urażony przez mój awatar to jego problem. Człowiek bez dystansu wszedzie widzi obraze ale co mje to interesuje. Satysfakcjonuje cie ta wypowiedź? W sumie to też mam w dupje Ja akurat mam duży dystans, ale twojego nie rozumiem. To nadal nie jest odpowiedź na moje pytanie, więc nie czuję się usatysfakcjonowany. Zawiodłem się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: Bosz...stare to a zachowuje sie jak 15latka z muchami w nosie.. To młoda du..pa Edytowano 2 godziny temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ja akurat mam duży dystans, ale twojego nie rozumiem. To nadal nie jest odpowiedź na moje pytanie, więc nie czuję się usatysfakcjonowany. Zawiodłem się. Nie moj problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 44 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: To młoda du..pa sam jestes du..pa a nie czlowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Nie moj problem. No taka wygadana jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 427 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To młoda du..pa 60 to nowe 20? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: sam jestes du..pa a nie czlowiek Zmień leki to pogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: 60 to nowe 20? Ona młodsza od elki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 44 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Zmień leki to pogadamy. A ty zęby umyj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 427 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ona młodsza od elki nie sądzę.... foto było? każdy może sie przechwalać tutaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Zmień leki to pogadamy. Dlaczego sugerujesz że dumbo bierze jakiekolwiek leki czyli szydzisz z jej domniemanej choroby psychicznej w ten bardzo wyrafinowany sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: nie sądzę.... foto było? każdy może sie przechwalać tutaj... Po jej pisowni dałbyś jej 60? Przecież to gówniara i mam wiarygodnego info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 427 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Po jej pisowni dałbyś jej 60? Przecież to gówniara i mam wiarygodnego info Ja myślalem ze Brum to gówniara a wyszło że to emerytka. Tutaj mozna pisać jak sie chce, uwolinić skrywaną nastolatke hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Dlaczego sugerujesz że dumbo bierze jakiekolwiek leki czyli szydzisz z jej domniemanej choroby psychicznej w ten bardzo wyrafinowany sposób? Po twojej nijakiej wypowiedzi, pytanie mi zadajesz? A ty widzisz jej posty, czy klapki masz na oczach? Nie wspominała o depresji? Edytowano 1 godzinę temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: Ja myślalem ze Brum to gówniara a wyszło że to emerytka. Tutaj mozna pisać jak sie chce, uwolinić skrywaną nastolatke hehe Od brum akurat zalatuje emeryturą, od Boni nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syjonistyczny eunuch 0 Napisano 1 godzinę temu przecież to prawie 40 letnia helga jest. sfrustrowana była od zawsze, ale teraz i stara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 44 Napisano 1 godzinę temu Dlatego najlepiej gadać o drozdzowkach bo robale czujom okres i emocje perfumy tez kamuflujom huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 427 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Od brum akurat zalatuje emeryturą, od Boni nie. w sumie to lata mi to koło jajec, ile ma lat. łeb ma zrypany jak ta lala wiec moze być i ukrytym gejem nienawidzącym hetero facetów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 44 Napisano 1 godzinę temu Ja kocham tego jakmutam Gaspara Ulliel i Dextera a nie dorastacie im do pięt Janusze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach