Gość Oszukana1993 Napisano Styczeń 31, 2017 Witam ;) nie wiem czy kategoria życie uczuciowe jest mniej lub więcej właściwa ale ze względu na to ze przyjaźń jest również pewnym rodzajem więzi emocjonalnej zdecydowałam się na ta kategorie. A wiec ,mój problem jest następujący : ''Przyjaciółka '' której mówiłam o swoich. Problemach opowiedziała to wszystko dziewczynie mojego byłego chłopaka. Histori była taka ze ja bardzo się złe czułam jakieś leki na mnie złe zadziałały i wpadłam w bardzo dziwny stan psychofizycgzny w który czułam się bardzo zle. W tym stanie pisałam do mojego byłego . Bolam cos w roda juz desperacji. Jednoczesnie staralam sie byl w porzadku z jego Dziewczyna i powiedzialam jej condo niego czuje. Choc teraz Kiedy czuje sie juz dobrze tak Jakub mnie to wszystkiego opuscilo i sie zastanawiam o co já sie wgl chcialam zabijac . Głównie chodzi o to ze dziewczyna nie bardzo chciała ze mną rozmawiać choć pierwsza zadzwoniła do mnie.Zaznajomila się natomiast z moja pseudo przyjaciółka . Która wyparła się kolezezenstwa z dziewczyna mojego byłego . Natomiast dowiedzialam sie ze ze utrzymije Staly kontakt w formie wiadomości z ta dziewczyna i w których rozmawiają o mnie. Moja ''przyjaciółka'' powiedzial jej ze chodzę na psychoterapię chociaż prosiłam ja by nie mówiła tego nikomu a zwłaszcza dziewczynie która chodzi i wszystkim o mnie rozpowiada ze jestem walnięta .powiedziala jej tez ze mam depresje co nie jest prawda bo lekarz sam nie wiedział co to jest za stan i podejrzewał zły wpływ leku nasennego od którego dawniej byłam uzależniona. Szczerze nie wiem jak się do tego ustosunkować . Powiedziałam o tym innej prxyjaciolce która jest częścią paczki w której się wszystkie trzymamy wraz z pseudo przyjaciółka i innymi dwiema dziewczynami . Ona stwierdziła ze może nasza ''przyjaciółka '' chciała tylko usprawiedliwić moje zachowanie. Ale jakoś nie bardzo to widzę bo poco komuś obcemu opowiadać takie intymne rzeczy na mój temat . Wy co sądzicie?bede wdzięczna za czyjaś opinie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach