Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Oszukana1993

Przyjaciółka z długim językiem

Polecane posty

Gość Oszukana1993

Witam ;) nie wiem czy kategoria życie uczuciowe jest mniej lub więcej właściwa ale ze względu na to ze przyjaźń jest również pewnym rodzajem więzi emocjonalnej zdecydowałam się na ta kategorie. A wiec ,mój problem jest następujący : ''Przyjaciółka '' której mówiłam o swoich. Problemach opowiedziała to wszystko dziewczynie mojego byłego chłopaka. Histori była taka ze ja bardzo się złe czułam jakieś leki na mnie złe zadziałały i wpadłam w bardzo dziwny stan psychofizycgzny w który czułam się bardzo zle. W tym stanie pisałam do mojego byłego . Bolam cos w roda juz desperacji. Jednoczesnie staralam sie byl w porzadku z jego Dziewczyna i powiedzialam jej condo niego czuje. Choc teraz Kiedy czuje sie juz dobrze tak Jakub mnie to wszystkiego opuscilo i sie zastanawiam o co já sie wgl chcialam zabijac . Głównie chodzi o to ze dziewczyna nie bardzo chciała ze mną rozmawiać choć pierwsza zadzwoniła do mnie.Zaznajomila się natomiast z moja pseudo przyjaciółka . Która wyparła się kolezezenstwa z dziewczyna mojego byłego . Natomiast dowiedzialam sie ze ze utrzymije Staly kontakt w formie wiadomości z ta dziewczyna i w których rozmawiają o mnie. Moja ''przyjaciółka'' powiedzial jej ze chodzę na psychoterapię chociaż prosiłam ja by nie mówiła tego nikomu a zwłaszcza dziewczynie która chodzi i wszystkim o mnie rozpowiada ze jestem walnięta .powiedziala jej tez ze mam depresje co nie jest prawda bo lekarz sam nie wiedział co to jest za stan i podejrzewał zły wpływ leku nasennego od którego dawniej byłam uzależniona. Szczerze nie wiem jak się do tego ustosunkować . Powiedziałam o tym innej prxyjaciolce która jest częścią paczki w której się wszystkie trzymamy wraz z pseudo przyjaciółka i innymi dwiema dziewczynami . Ona stwierdziła ze może nasza ''przyjaciółka '' chciała tylko usprawiedliwić moje zachowanie. Ale jakoś nie bardzo to widzę bo poco komuś obcemu opowiadać takie intymne rzeczy na mój temat . Wy co sądzicie?bede wdzięczna za czyjaś opinie;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować