Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co napisać do kobiety po dwóch latach?

Polecane posty

Gość gość
14.28 Są świadkowie, że przez ten czas byłaś sam? Tak mówisz bo co masz mówić.

Gość gośćsylwia
14.30 Skoki w bok??Myslisz ze wybaczy??

Gość gość
do 14:25 nie opiszę ze szczegółami sytuacji,bo nie wiem kto siedzi na forum . jedynie co mogę napisać to On mnie skrzywdził :(nie udzielając mi pierwszej pomocy , straciłam przez niego prace , fałszywy , kłamał , oszukiwał mnie , przekręcał ,co ja powiedziałam , podejrzewał o wszystko przekazywał innym co Mu powiedziałam i tyle czasu minęło ,a ja nie mogę zapomnieć o tym ,co zrobił , jestem w dodatku bardzo chora... i nie wiem teraz co mam zrobić bo mineło dwa lata i nie do końca jestem pewna czy On był i zrobił to z premedytacją czy miał w tym jakiś ukryty powód.. chroniąc mnie przed kimś na przykład bo to dość prawdopodobne.

Gość gość
Tak są świadkowie

Gość gość
Jeśli nie byliście przez te dwa lata razem, to mogłeś zaliczać inne zgodnie z własnym podejściem do tematu. Dlaczego tłumaczysz się nam tutaj i zamierzasz się tłumaczyć osobie, z którą przez ten czas nawet nie byłeś? Wiernym można być tylko komuś, z kim się jest w związku. Jeżeli nie uprawia się seksu z nikim innym, gdy jest się samemu, to jest się wiernym tylko samemu sobie, nikomu więcej.

Gość gość
Zresztą miałem problemy, i to że z nią mi nie wyszło było jednym z nich, a kto się tak szybko ogarnia po niewypale w uczuciach by szukać innych zaraz? Chyba że to bardzo plytkie

Gość gość
Nie okłamuj żadnej, że z nikim nic nie robiłeś, jeśli robiłeś. Najgorsze, co można zrobić kobiecie, to ją okłamywać. Gdy to wyjdzie na jaw, przekreśli wszystko. Kłamstwa mają krótkie nogi. Mądrzy ludzie mówią prawdę.

Gość gośćsylwia
Da sie dochować takiej wiernosci bo nawet nie chce sie patrzeć na kogoś innego.U mnie 7 lat tak mija.

Gość gość
Miałeś problemy w uczuciach po poprzednim związku? Każdy normalny człowiek mówi takie rzeczy drugiej osobie a nie znika od tak.

Gość gość
Nie tłumaczę się tylko stwierdzam fakt, bo ktoś mi zarzuca że musiałem się 'nar****c' kilka postów wyżej

Gość gość
Da się, ale jeśli to nieprawda, to te kłamstwa spalą go na starcie. Bardziej szanuje się ludzi, którzy przyznają się do wszystkiego w swoim życiu, umieją o tym rozmawiać i się od pewnych rzeczy odwrócić niż kłamiących.

Gość gość
Jak komuś na kimś zależy to nie urywa kontaktu i nie czeka tak długo. Śmieszny jesteś. To może powiesz dlaczego właśnie teraz a nie rok wcześniej albo za rok czy za dwa?

Gość gość
Autorze ja Ciebie rozumiem, poradziłeś sobie z przejściowymi problemami i teraz możesz uderzać bo czujesz że to jest ten czas, zycze Ci abyś się nie zawiódł na swojej intuicji. Czas pokaże czy byłeś gotowy. Powodzenia.

Gość gość
14:52 Dzięki Co do tego dlaczego a nie rok temu jej powiem, tutaj nie muszę

Gość gość
Nie byliście razem przez ten czas, więc nie miałeś wobec niej żadnych zobowiązań. Jeśli z nikim przez ten czas nie byłeś, byłeś wierny tylko sobie. Jeśli z kimś byłeś lub zaliczałeś, nie byłeś wierny tylko sobie. Mogłeś robić, co tylko chciałeś, więc jak nie chcesz wyjść na kłamcę, to mów prawdę. Ludzie lubią i szanują osoby, które przyznają się do swoich słabości. Najgorsze, co można zrobić, to zacząć coś od kłamstw.

Gość gość
dziś nie skreślaj chłopaka, nic nie napisał o tej dziewczynie tylko tyle że kogos miala, więc chyba przeszkoda tez byla. Poza tym nie napisał czy jej zalezało na nim itp.

Gość gośćsylwia
14 .49 Hmm.wiesz ja kerdyś wysłałam esemesa z wyznaniem to otrzymałam dedykacjecz piosenką"Nie kłam że kochasz mnie"dla mnie raniącecbo nigdy nikogo nie zdradziłam ani nie okłamałam..Dopisek był"Ktoś mnie bardzo zranił wiec nastepnym razem nie pisz że kochasz bo ci nie uwierzę."Nie wyobrażam sobie nawyt mysleć o kimś innym jesli kocham tylko jednego.

Gość gość
KTOŚ MI ODPISZE nie opiszę ze szczegółami sytuacji,bo nie wiem kto siedzi na forum . jedynie co mogę napisać to On mnie skrzywdził smutas.gif nie udzielając mi pierwszej pomocy , straciłam przez niego prace , fałszywy , kłamał , oszukiwał mnie , przekręcał ,co ja powiedziałam , podejrzewał o wszystko przekazywał innym co Mu powiedziałam i tyle czasu minęło ,a ja nie mogę zapomnieć o tym ,co zrobił , jestem w dodatku bardzo chora... i nie wiem teraz co mam zrobić bo mineło dwa lata i nie do końca jestem pewna czy On był i zrobił to z premedytacją czy miał w tym jakiś ukryty powód.. chroniąc mnie przed kimś na przykład bo to dość prawdopodobne.

Gość gość
do osoby powyżej , daj sobie z nim spokoj.

Gość gość
Ciągle mi się śni

Gość gośćsylwia
Mi tez ciagle sie śni.Ostatnio mi sie sniło ze ktos mnie zabił ,chciałam zadzwonic do mamy ale anioł powiedział mi ze nie usłyszy mnie bo ja nie żyję:-(nie wiem co mysleć o tym wszystkim.Ta osoba też nie daje znaku życia.

Gość gość
Mi też się śniło że byłem duchem

Gość gośćsylwia
Serio??opisz ten sen.Ja sie obudxiłam z płaczem..gadałam w tym snie do słuchawki a mama mnie nie słyszała..zaczełam płakać a wtedy w słuchawce teź usłyszałam płacz..to był dzieny sen.

Gość gość
Na dzień dobry fałszem zalatuje od tego faceta. Chce ja wziąć na litość manipulant. :p

Gość gość
Fałszym? Niby dlaczego

Gość gość
Wierny sobie, dobre. Żadna inna go nie chciała to sobie wymyślił bajeczkę. Na cierpiącego, wiernego misia chce ją złapać.

Gość gość
dokładnie

Gość gość
A właśnie chciała i to nie jedna

Gość gość
A z resztą to nie ma znaczenia chciała czy nie chciała, ja tu pisze prawdę, i tylko mi zależy właśnie na tej o której jest temat

Gość gość
16:39 Może. Właśnie dlatego powinien mówić prawdę, a nie kłamać.