Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem z kupą

Polecane posty

Gość gość

Witam. Temat może trochę śmieszny, ale mi nie jest za bardzo do śmiechu. Otóż od jakiegoś czasu mam problemy z tym, ze moja kupy są twarde i duże i przez to po prostu mnie boli podczas wyprozniania. Nie wiem czy mozna to nazwać zaparciami bo robię kupę codziennie lub co drugi dzień. Ból jest duży i ciężko mi to idzie. Do tego pojawia się krew, bo prawdopodobnie zostają podraznione ścianki. Kiedyś krew leciała w naprawdę dużej ilości. Może to jest rak ? Moja dieta nie jest wcale tłusta i niezdrowa. Jem normalnie

Gość gość
pij rano siemię lniane a na noc zjadaj jabłko lub pomarańcze powinno pomóc ... krew pewno leci z hemoroidów bo podrazniasz je za kazdym razem . Nie zaszkodzi jednak isć do lekarza sie przebadać , lepiej mieć pewnośc że nic złego sie nie dzieje niz zgłosić się w przyszłości za późno,

Gość gość
Stawiam że pijesz po prostu za mało wody, rak na pewno to nie jest i pewnie też nie hemoroidy, pamiętaj że jeśli jesz dużo produktów wysokobłonnikowych musisz pić dużo wody, jak będzie dokuczało nadal popij dicopeg 10g przez jakiś czas, ułatwia pasaż kału w jelitach ewentualnie idź od razu do lekarza, niech on się martwi co dalej ;)

Gość KasiaWielg
Oj, ja miałam już dwa razy hemoroidy :( Pierwszy raz po porodzie, a drugi po sporym wysiłku na siłowni, jak robiłam nogi... Usuwanie hemoroidów trwa kilka minut i nic nie boli. Ja miałam zabieg u proktologa w Kriocentrum http://www.kriocentrum.com/oferta/usuwanie-hemoroidow/ Poczytaj sobie u nich, bo nie ma na co czekać, gdyż odkładając to na później, tylko pogorszysz swój stan zdrowia. Zabieg jest tani i nie ma się czego wstydzić, ponieważ lekarz wykonuje takich zabiegów kilka dziennie. Pozdrawiam