Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex trójkąt ? co myslicie 2M i1K

Polecane posty

Gość gość

co myslicie ? koledzy chca mnie namówic , nigdy tego nie robiłam ale strasznie mnie to ciekawi . Czy nie czuje sie wstydu? Jak to jest ?

Gość gość_po_17
a czy nie myślałaś o 3M i 1K?

Gość gość
Nie idź na 2 baty bo potem będziesz dla nich szmatą i nikim więcej a po co ci to kobieto ?

Gość gość
autorka--Własnie tak myslałam,że stane sie dla nich d***** lub szmatą . Jestem taka osoba ,ktora bardzo lubi sex i kumpel do mnie,żebym sie zgodziła na dwoch facetów..... 3M i 1K ?? nieeeeeee

Gość gość
Hej ja tak mialam dwa razy ja ,moj chlopak i jego kolega z pracy tez mie namówił i bylo tak bosko ze to powtorzylismy

Gość gość
autorka---a nie czułas wstydu za pierwsza raza?? nie krepowało Cie to wszystko? Czytałam,że to jest taki jak narkotyk..uzależnia.PODOBNO

Gość gość po 18
dajesz kumplom jak cię o to to proszą?

Gość gość
o szok z kolegami się puszczać ty JUŻ jesteś dla nich szmatą skoro koledzy ci takie propozycje składają :D

Gość gość
autork--jasne,że nie .:D Ale nie ukrywam,że trojkat bardzo mnie ciekawi ..jednak nie chcialabym stac sie po tym ..nikim ....

Gość gość po 18
namawiają cię na 2M czyli już cię posuwali osobno, to co się dziwisz ,że teraz chcą razem cię dymać "D

Gość gość
autorka--- nie posówali mnie osobno :D skad te pomysły :D

Gość gość po 18
to skąd te propozycję?

Gość gość
autorka--stad,że podczas zartow wspomniałam,że mi ciagle mało i bym chciala non stop :D i stwierdził kumpel ,ze trzeba by bylo mnie porzadnie.. na dwa baty ..i wtedy sie uspokoje . i zaproponował .

Gość gość po 18
a tobie od razu mokro w majtach się zrobiło :D

Gość gość
autorka--ja sie wogole nie zgodziłam ,absolutnie ale zaczełam sie nad tym zastanawiac i zastanawiać .

Gość gość
Dlaczego chęć zrealizowania takiej fantazji,o ile jest to świadoma i dorosła decyzja, jest tak negowana przez wszystkich? Przecież to nic nadzwyczajnego,różni ludzie maja rożne potrzeby. A co do tematu to sama bym chetnie spróbowała. Chciałabym aby dwóch przystojnych facetów sie mna odpowiednio zajęło,lecz warunek pełne zaufanie,szacunek i wszystko oparte na przyjacielskiej relacji. Zabawa.

Gość gość po 18
przecież nikt jej nie neguje, niech się puszcza nawet z ośmioma :D tylko po co się pyta czy będzie czuć wstyd czy nie? sama powinno to wiedzieć ;)

Gość gość
Hejt jest wszędzie, nie mowię tylko tym wątku, ale słabo sie czyta wypociny ludzi którzy nic nie maja sensownego do powiedzenia, zero argumentów tylko negat.... co do wstydu,masz racje pojęcie względne. Wszystko zależy od towarzystwa

Gość gość
autorka--tylko chodzi tez o to ,że jednemu ufam koledze a drugiego nie znam nawet.Też uważam,że fantazje sa rozne . jedni sie zabawiaja sami ;) inni wola sex party inni trojkaty inni dodatki gadżety itd

Gość gość
Jak Ci ciągle mało to ustaw się z jednym na noc - kup mu viagre i jazda całą noc do rana. Uwierz mi, że będziesz miała dość już po kilku godzinach. A jemu nadal bedzie sterczał :D Jak Ci dalej będzie mało to się wtedy umawiaj na trójkąty. Krok za krokiem a nie dziwne ruchy na skróty a później żale...skoro już teraz masz wątpliwości tzn. , że jeszcze za wcześnie na takie zabawy. Przyjdzie czas....starczy odwagi...to się wydarzy a jak nie to nie....nie każdy musi grupowo.

Gość gość
Twoja doopa i twoj problem

Gość gość
Jest to nie lada wyzwanie na pierwszy raz. Tak jak przy rozdziewiczeniu chciałam lecz się bałam tak samo przy trójkącie zwłaszcza chciałam w obie dziurki na raz. Głośno krzyczała do samego orgazmu dopiero zastałam oswojona gdy doszłam do silnego orgazmu. Drugi i następny raz nie było już tak głośno. A było tak że zaproponowałam chłopakowi trójkąt lecz u nas nie było możliwości gdy jego kolega miał wolne. Dlatego za rękę mnie zaprowadził mój chłopak do kolegi do ostrego zerżnięcia. Czuliśmy się troszkę nieswojo jak by mnie zaprowadził do zapłodnienia. Ale po chwili byli oboje we mnie i jakoś szło. Ogólnie jest to piękny seks dla obu partnerów. Jednak nie wszystkie pary mogą to robić bez uszczerbku dla związku.