Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy już nie jestem dziewicą i zgrzeszyłam ?

Polecane posty

Gość gość

Drugi raz w życiu się masturbowałam i spróbowałam ostrzej,więc wzięłam nivea antypespirant w kulce ale zamknięty,umyłam i włożyłam do cipki.Wkładałam i wyciągałam i doszłam tym razem nie łechtaczkowo ale pochwowo.Czy jak przebiłam dziewicę ale sama sobie to i tak jestem dziewicą i nie zgrzeszyłam?Mogę mieć męza prawiczka?Pomocy !!

Gość gość
jak przebiłas dziewicę to powinnas być spalona na stosie!

Gość gość
Nie wierzę dzisiejsza młodzież schodzi na psy.. Brak słów. Dziecko do nauki a nie masturbowanie się w główce!

Gość gość
Autorko jak masz juz 18lat to chce ci powiedziec-kocham Cie :-)

Gość gość
Jeśli nie doszło do przerwania błony to nie. Tak mi wytłumaczył nasz proboszcz kiedy włożyłam sobie kawałek dezodorantu do pisi. Wtedy on powiedział, że to nie grzech, a ja, że nie wiem czy błona jest cała. Wtedy ksiądz kazał rozszerzyć mi nogi i położyć się na posadzce. I tak zrobiłam a on odchylil mi majtki i włożył kciuka do pochwy. Powiedział że jednak musi głębiej i wyciągnął swojego wielkiego penisa i przyłożył mi do pisi. Ledwo się zmieścił bo jednak byłam dziewicą. Ale ksiądz mnie uspokoił że z duchownym to nie grzech tylko trzeba do końca i nie wolno wyplukiwac jego soczków po wszystkim. :) Tak zrobiłam i leciały mi na majtki jak wracałam do domu.

Gość gość
masturbacje jest grzechem