Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy co to za kwiatek? dostalam i nie wiem

Polecane posty

Gość gość
mam mase kwiatkow i znam ten, ale nie jestem matka, zatem nie poczuwam sie do odpowiedzi, powodzenia.

Gość gość
Pomóżcie :-\ Szkoda 100 wyrzucać do śmieci

Gość gość
To kimkolwiek jesteś zlituj sie . Proszę

Gość gość
Cykas

Gość gość
Cykas to jest.

Gość gość
Mam go nie cały miesiąc. Jak dostałam to byl piękny (kupiony w kwiaciarni podobno) a teraz obserwuje zolknace liście. Jakie przyczyny? Nie stoi na oknie . I jest w jasnym miejscu. Podlewam wszystkie kwiaty raz w tygodniu, chyba ze więcej palimy w piecu to dwa razy. Temperatura w domu 20 stopni max.

Gość gość
o ki%$#@ to trujący kwiat wywal go!!

Gość gość
a nie mogłaś się zapytać? ja zawsze się pytam i mnie zawsze pytają przy podarowywaniu kwiatka, a ta z drugiej wypowiedzi: co ma tu do tego MATKA. Ty tak wszystko wiesz i nikogo się nie pytasz o rady tylko swojej matki? ze też takie parapety istnieją

Gość gość
Według mnie to normalne, że liście żółkną. Później zrobią się całe żółto brązowe, uschną i trzeba je będzie usunąć. Tak mają palmopodobne roślinki. Zauważ, że tylko zewnętrzne liście żółkną.

Gość gość
gościu z wczoraj 21.06 a przeczytałaś temat dokładnie że tak się pieklisz, bo widać nie a skaczesz jak pchła, skoro autorka ma życzenie żeby odpowiadały jej tylko matki to ktoś jej dobrze napisał. Osobiście nie rozumiem autorki , jak ktoś nie jest matką to już żadnej wiedzy nie posiada????

Gość gość
gość wczoraj a nie mogłaś się zapytać? ja zawsze się pytam i mnie zawsze pytają przy podarowywaniu kwiatka, a ta z drugiej wypowiedzi: co ma tu do tego MATKA. Ty tak wszystko wiesz i nikogo się nie pytasz o rady tylko swojej matki? ze też takie parapety istnieją x Co ma do tego matka? Przecież to dział ciąża, poród macierzyństwo, to kto ma tu siedzieć jak nie same matki? A że znalazła się bezdzietna, która tego też nie załapała. No cóż...

Gość gość
Sagowiec