Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam tak straszne wyrzuty sumienia bo zostawilam go

Polecane posty

Gość gość

Kiedy zachorowal... nie tak od razu, ale jak bylismy bylo dobrze mimo zlych wynikow...walczyl 3 miesiace i mial nadzieje,ze wyzdrowieje. Nie wiem co mi strzelilo do glowy.Kiedy go zostawilam, jego stan psychiczny momentalnie sie pogorszyl i odszedł po tygodniu. Minal rok a mnie do tej pory sciska w sercu i placze przynajmniej raz w tygodniu...Rodzine ma cudowna, wiedzą ale nie obwiniają mnie. Wciaz go kocham.Wegetuje.

Gość gośćsylwia
Jak można zostaeić kogoś w chorobie???Ile miał lat??

Gość gość
Nie pytaj..nie wiem czemu to zrobilam. Chyba przerosły mnie emocje, bylam klebkiem nerwow ale wierzylam ze wyjdzie z tego.... nie bylam wtedy sobą. Młody był

Gość gośćsylwia
Ile ?

Gość gość
"nie byłam wtedy sobą" byłaś, byłaś ...i przestańcie każde skurfysyństwo jakie robicie innej osobie zwalać na te wasze mityczne "emocje" bo niedobrze się robi. dałam d**y na boku - emocje, rzuciłam umierającego - emocje, ukradłam drogą bluzke - emocje. Po co wam natura mózg dała?

Gość gość
jakie to ma znaczenie ile mial lat ?

Gość gość
Nie porównuj kradzieży bluzki czy zdrady do opuszczenia w chorobie. Zresztą staram się życ dobrze, nie kradnę, nie złorzecze,nigdy nikogo nie zdradziłam, to mnie zdradzano...a ty swiety jestes? na pewno nie. Owszem jak skumuluje ci sie wiele spraw to emocje moga przerosnac, widac malo wiesz o zyciu....

Gość gośćsylwia
Nie wiem,tak pytam.

Gość gość
dziewczyno wesc sie za siebie zycie leci dalej i kozystaj z niego dopoki jestes mloda poszukaj sobie faceta zdrowego ktory cie porzadnie pare razy przerznie i wszystko sie unormuje ciipcia ozyje jak dobrego k****a posmakuje powodzenia

Gość gość
dokladnie... a jak kiedys zachorujesz to cie zostawi.

Gość gość
"Nie porównuj kradzieży bluzki czy zdrady do opuszczenia w chorobie. " Masz na myśli, że kradzież/zdrada jest gorsza od zostawienia w chorobie?

Gość gość
Ktoś kogoś opuscił w chorobie??co to była zs choroba?

Gość gość
ja tez jestem chory i pewna kobieta mnie opuscila...wy kobiety potraficie tak krzywdzić....te wasze emocje ale też bezwzględnosc i okucieństwo.

Gość gość
10:41 Na co?

Gość gość
Jesteś chory a czy w obecnej chwili jesteś sam, czy potrzebna Ci pomoc?

Gość gość
Gościu z 10:41 nie osądzaj jednakową miarą wszystkie kobiety. Bo się zdziwisz, że tu na tym forum są i takie, które myślą sercem.

Gość gość
Ale dostrzegam w Tobie dobroć. Masz wyrzuty sumienia , a to oznaka że posiadasz moralność. Uwierz mi, są kobiety które mocno skrzywdziły i nie mają żadnego żalu.Mają serce z kamienia, nie potrafią przyznać się do winy. Ty masz ludzie serce.

Gość gość
Też tak zostałem potraktowany.

Gość gość
Skoro kochalas to nie rozumiem jaki był powód ze zostawilas, juz nic nie zrobisz.

Gość gość
Mój partner nie traktował mnie dobrze,zachorował ciężko,worek stomijny miał,wycięli mu sporo jelita...ale mimo to zostałam i mu pomagałam jak mogłam i nadal to robię.Więc to nie jest usprawiedliwienie.Jak się kocha kogoś to choroba to nie przeszkoda.

Gość gość
Ponad piec lat juz mieszkalismy razem i w jednej chwili szok operacja prostata do usuniecia, troche bylo spokoju ale nie dlugoa teraz to juz nawet ma worek stomijny. Ale nie mysle od niego odchodzic, jego ojciec najwiecej mi w tym pomaga i reszta rodziny tez. Czesto jego ojciec na noc zostaje to jak grzesiu (tak ma naimie moj luby) spi to ojciec mi go zastepuje, a ma naprawde czym syna zastapic, nie bede tego tematu rozwijala.To mi dodaje sily i czuje sie kobieta wartosciowa, jak mnie tak dwa razy przeleci to mam dosc, nie ma takiego dlugiego ale grubosc jego czuje i jestem dokladnie wypelniona jak go calego w sobie mam. Nie szukam nic innego grzesia nie zostawie.

Gość gośćsylwia
10.41 A co Ci jest .??Mi tylko raz jedyny ktoś kogo batdzo kocham napisał"chory jestem"chciałam dowiedzieć sie coś wiecej to mi nie powiedział.Nigdy bym go nie zostawoła,kocham go bardziej niż to możlwe w ogole.Nie mamy kontaktu.

Gość gość
15:32 To na serio czy ktos sie podszyl

Gość gość
Dalszy ciag z 15,32 tak to prawda, przyznam sie jeszcze to tego ze jego matka tez o tym wie i zgodzila sie na ten uklad niedawno rodzinka mi prezent zrobila nowy samochod mi kupili. A ojciec mojego ukochanego kocham go dalej jeszcze piedziesiatki nie przekroczyl, wszyscy o mnie dbaja bo boja sie zebym sie w ktorys dzien nie zwinela sie i odeszla. Ojciec jego moze o swoja zone nie troszczy sie jak o mnie. Non stop gdy przyjedzie zaraz sie pyta co potrzebuje czy jestem zadowolona itd itp Dalsze pytania tez pod gosc