Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

C...huj wam w du..pe faceci

Polecane posty

Gość gość
Baba bez bolca dostaje pierdo//lca

Gość gość
Sama mam 25lat i nie wyobrażam sobie związku z mężczyzna 4 lata młodszym od mojego taty. Chore. Polecialas na kase czy na kase?

Gość gość
Idź się lecz

Gość 43 cm w tricepsie
No jak bierze jakieś świństwa to się nie dziwię że potem ma flaka.:o Jak facet żyje siłownią to niedobrze.IMO lepiej traktować to na.luzie,nie żyć osiągami i wymiarami,mieć inne zajęcia.Zadne metki i kreatyny mi nie są potrzebne bo nie zalezy mi na rzeźbie Schwarzeneggera a poza tym mam predyspozycje do nabierania mięśni.

Gość gość
przecież faceci w tym wieku śmierdzą starymi ludźmi, są zaniedbani, śmierdzą moczem i kupą

Gość gość
Kogo obchodzą Twoje zarzygane mięśnie pustaku?

Gość gość
Kase mam od zawsze. Nie chodzilo o to. Sama bie wiem. Bylam 2 lata q zwiazku z chlopakiem w moin wieku i on mnie strasznie zranil. Id tamtej pory szukam sama nie wiem czego. Ale zawsze wyobrazalam sobie zwiazek z dojrzałym facetem taki pelny milosci szacunku troski. Znam pare takich zaiazkow i z pozoru wszystko u nich wyglada dobrze.

Gość gość
Wiesz ja sie ma tym nie znam. Wiem ze jakies zastrzyki brał, kreatyne koktajle w rakich wielkich wiadrach. To fakt on tym zyje i ciągle mu malo. Bardzo zwraca uwage na to jak go postrzegaja ludzie

Gość gość
jak latałaś za badboyami to jesteś sama wina jak cię potraktował rówieśnik

Gość 43 cm w tricepsie
A tak w ogóle podobno kobiety po 30 roku życia nabierają ochoty na seks więc nie za wcześnie u ciebie?

Gość gość
Moj rowiesnik wybral spokojne zycie z mama za jej kase. Ani do szkoly nie chcial isc ani do pracy. A na koncu okazalo sie ze mamusia to juz mu inna dziewczyne wybrala taka po zawodowce zeby im sie dobrze wiodło. Temat rzeka. Z dnia na dzien zostalam z jego dlugami i problemami bo wybral ciepłe gniazdko w domu

Gość gość
To az sie boje co bedzie jak dobije do 30stki ;)

Gość gość
czyli poleciałaś na badboya zamiast na spokojnego faceta sama jesteś sobie winna

Gość 43 cm w tricepsie
W kazdym razie mi się ciagle chce a aktualnie nie mam z kim więc nawet cię rozumiem.

Gość gość
Nie wiem czy tak bym to okreslila. Zaimponowal mi tym ze jest dojrzaly ze wie czego chce. Stapa twardo po ziemi a nie tak jak poprzedni zmienia zdanie co chwila. A z poprzednim to znudzilo mi sie jego utrzymywaniw

Gość gość
Dzieki. Ja mam z kim mam gdzie a mimo to nie mam :)