Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćbeata

Muszę się wygadać!!!

Polecane posty

Gość gośćbeata

Naiwność to moje drugie imię,ale jedno w co wierzę-to w solidarność kobiet.Jestem na kilkudniowym urlopie,za dużo czasu na myślenie,na przemyślenia i tłucze mnie od środka.Mam dość.Swojego przegranego życia,swojej egzystencji na granicy ubóstwa,strachu o każdy kolejny dzień.Jestem ze wszystkim sama.Samotnie wychowałam syna,pijaństwo męża,jego zamiłowanie do hazardu i rozrzutność,dużo by mówić.Wyprowadziłam się z naszego mieszkania,które były małżonek i tak przepił.Wyprowadziłam się do matki alkoholiczki,znosiłam wyrzucanie z domu w środku nocy,wyobraźcie sobie wędrującą o północy trójkę-ja,mój syn i nasza suczka.Ciągłe obelgi,awantury,policja,pogotowie,straż miejska-bo mama pod wpływem lubi podejmować próby samobójcze...Nie da się słowami opisać tego koszmaru.Staram się o przydział mieszkania z UM Krakowa.Pół roku temu dostałam pismo,że z uwagi na brak mieszkań na 2 lata dostaję przydział tymczasowy do...matki!Nogi mi podcięło.Nie zakładałam niebieskiej karty,bo mama ma rentę socjalną i zabrali by jej.Nie jestem zdolna do zrobienia z tym porządku.Odeszłam.Wynajmuję z synem mieszkanie.Wzięłam pożyczkę z pracy,aby opłacić kilka miesięcy z góry.Pieniądze się skończyły.Syn uczy się,pracuje dorywczo,aby mi pomóc.Zarabial teraz na rękę 1100 zł,bo spłacam pożyczkę,a mam najniższą krajową.Też robię czasem coś dorywczo,ale to wszystko mało.Efekt taki-mam teraz płacić wynajem i nie mam z czego,jestem zrozpaczona.Najchętniej wyjechałabym z mojej kochanej Polski,żeby zacząć od nowa,nie mam żadnych perspektyw.Jestem załamana,u progu wyczerpania,mam myśli samobójcze.Sytuacja bez wyjścia,nie radzę już sobie...

Gość gość
Idz do urzedu socjalnego i zapytaj co masz dalej robic i gdzie szukac pomocy.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola