Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zanik objawów w 17 tc?

Polecane posty

Gość gość

Czy to możliwe? Tydzień temu byłam na usg przez brzuch , przezpochwowym i badał mnie również ręcznie. Mierzył szyjkę sprawdził wszystko. Wszystko było ok a ja nagle z dnia na dzień przestałam wstawać do toalety w nocy budzę się tylko raz i w dzień tez nie mam parcia . Piersi mnie nie bolą a bolaly tez zrobily sie miekkie ,brzuch tez zrobił się miękki, nie boli mnie krocze a bolało codziennie jak dłużej pochodziłam. Nie czuję że jestem w ciąży. Czy iść dzisiaj do lekarza ? Nie wiem czy panikuje czy co :(

Gość gość
Doradźcie coś :(

Gość gość
Panikujesz. Ciesz sie, ze mozesz spac, bruzch nie beben, twardy byc nie musi. Kiedy masz nastepna wizyte?

Gość gość
Czasem objawy zanikają ale jeśli się martwisz to zadzwoń albo idź do lekarza. Gwarancji niestety ale nie da ci nikt online.

Gość gość
Zapisałam się na 14 :30 nie wiem może mnie wyśmieje ale wolę sprawdzić . Rozmawiałam przez telefon z położna powiedziała ze może tak być ale jak chce to może mnie wpisać

Gość gość
Wlasnie od drugiego trymestru u mnie objawy bardzo ucichly. czulam sie wtedy najlepiej w swoim zyciu. Serio. BRzuch byl malenki, wiec w niczym nie ograniczal. Mialam mnistwo energii. Piersi przestaly byc bolesne. Skonczyly sie bole glowy, ktre miewalam w I trymstrze. Cera mi sie poprawila.

Gość gość
Ja też miałam zanik objawów w drugim trymestrze, lepiej sprawdź u lekarza dla własnego spokoju i ciesz się ciąża bo niedługo trzeci trymestr- dla mnie najgorszy :)

Gość gość
Autorko i jak?

Gość gość
8:02 witaj byłam u lekarza okazało się że panikuje . Dziecko w ułożeniu miednicowym szyjka 54 mm zamknięta powiedział ze wszystko ok

Gość gość
Ja byłam w ciazy bliźniaczej i w 2 trymestrze czułam sie super! Nic mnie nie bolało, przestałam wymiotować, byłam jakaś taka szczęśliwa, pogodna i miałam masę energii. Sprawdź to bo napewno sie niepokoisz ale mam nadzieje ze wszystko u Ciebie ok.