Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaką chorobę psych. ma mateusz kołbuc aka. namysłów

Polecane posty

Gość gość

w końcu na kafe siedzi tylko psycholi i stałych pensjonariuszy psychiatryków, że chyba znacie się na rodzajach świrów :classic_cool: jak byście go określili?

Gość gość
Gość od homocwela głupku nie jesteś na bieżąco z informacjami bo nie wiesz że pis chce zmienić granice Warszawy żeby zyskać wyborców i chcą by do Warszawy zostały włączone 33 podwarszawskie gminy i miejscowości jak Konstancin - Jeziorna ząbki marki zielonka Otwock Pruszków Wołomin Halinów itd i powierzchnia Warszawy ma wzrosnąć 3 krotnie z 517 km kwadratowych do 1500 km kwadratowych i liczba mieszkańców wzrośnie z 1,7 miliona do 2,6 miliona mieszkańców odpowiedni projekt ustawy już jest w sejmie nie wierzysz wpisz sobie w Google Warszawa i wejdź na wiadomości

Gość gość
ciebie świrze nikt tu nie zapraszał i znowu pokazałeś że masz w głowie poprzestawiane, ciekawe tylko jaka to jest jednostka chorobowa

Gość gość
Ps sam gościu od homocwela spójrz lepiej na siebie bo sam jesteś nie lepszy lepiej ty się przebadaj bo sam możesz być swirem wiesz dlaczego bo nie potrafisz normalnie dyskutować zawsze wszystko i wszystkich obrażasz ciągle wybuchasz agresją i ubzdurałeś sobie ze pracujesz i dobrze zarabiasz choć wszyscy wiedzą że jesteś bezrobotny na zasiłku bo gdybyś pracował to byś 24/h codziennie całymi dniami byś ba kafe nie siedział i byś nie pisał a codziennie zamiast pracować piszesz ze mną i jak wytłumaczysz ten fakt? I czemu teraz w pracy nie jesteś mitomanie? Ps i sam udowadniasz że jesteś nienormalny i sam jesteś świrem....

Gość gość
Up

Gość gość
ponawiam pytanie: na co choruje ten czub?

Gość gość
Sam jesteś czubem i spójrz bezrobotny mitomanie na siebie ty każdego tylko obrazasz wyzywasz gnoisz wybuchasz agresją i wmawiasz wszystkim ze pracujesz ps sam jesteś czubem

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Sam jesteś czubem gościu od homocwela

Gość gość
fiksacja, być może jakaś łagdona postać schzofrenii psychozy to tak na szybko obraz który się wyłania z jego wpisów

Sam jesteś czubem

Gość gość
Chyba opóźnienie lub upośledzenie umysłowe ma,może jakies porażenie dziecięce? Glos przed mutacja,ubogi zasób słownictwa,powtarzanie tych samych treści, infantylizm.

Gość gość
Schizofrenii na bank nie ma. Schizofrenicy są cholernie inteligentni. Często początkowo nawet nie widać, że cos z nimi nie tak. Ponadto widoczne jest rozkojarze, wielotok myslowy. Ten on Namyslowa wręcz odwrotnie,ograniczony,ciągle gada o jednym. Może jakiś asparger ,lekki autyzm albo upośledzenie.

Gość gość
Gość od homocwela spójrz lepiej na swoje wpisy Jeszcze w żadnym wpisie czubie nie było kultury zawsze wszystko i wszystkich obrażasz wyzywasz gnoisz wybuchasz agresją ciągke tylko są wyzwiska KRADniesz moje nicki ciągle mnie sadysto gnębisz i ubzdurałeś sobie ze pracujesz i spójrz na siebie bo ciągke tylko mnie obrazasz frustracie i widzę że to ty jesteś czubem i masz nerwice natręctw itd bo nikt normalny takich rzeczy nie pisze spójrz lepiej na siebie ps i sam udowodniłeś że nie pracujesz bo codziennie całymi dniami i nocami piszesz ze mną zamiast pracować skoro niby pracujesz to czemu teraz ze mną piszesz bezrobotny mitomanie założyłes temat o 11:34 teraz jest po 12-tej a ty zamiast pracować to piszesz głupoty wiec na sto procent jesteś bezrobotny i nie wmawiaj mi że nie piszę z jedną osobą bo doskonale wiesz i ja wiem ze pisze z jedną osobą i poznaje cię po stylu pisania... Skoro niby pracujesz to czemu teraz ze mną piszesz wytłumacz mi to głupku...

Ps i nie mam głosu jak pedał i głosu jak przed mutacją głupku miałem dawno mutacje głupku nie mam głosu jak pedał ja w rzeczywistości nam inny głos niż na filmikach głupku chyba lepiej wiem od ciebie i nikt mi nie wmówi że jest inaczej chyba lepiej wiem i nie jesteś ekspertem ode mnie bo mnie nie znasz głupku chyba lepiej wiem jaki mam głos ps miałem mutacje i nie mam głosu takiego jak na filmiku chyba lepiej głupku wiem i nie wmówisz mi że jest inaczej...

Gość gość
Up

Gość gość
gość dziś ,dziś masz rację; on rzeczywiście myśli bardzo jednotorowo. Jak się uczepi jakiejś idei to jak przysłowiowy rzep psiego ogona. Mi również wydaje się, że to jakiś rodzaj upośledzenia/opóźnienia. Szczerze mówiąc rozmowa z 6-latkiem potrafi być bardziej wielowątkowa i ciekawa; natomiast jego fiksacje są nie tylko nudne, ale przede wszystkim koszmarnie męczące

Gość gość
Gość od homocwela sam jesteś nienormalny bo piszesz teraz sam ze sobą czyli sam udowodniłeś że jesteś nienormalny ps ja się trzymam moich argumentów bo mam rację i zrozum że opole to nie dziura bo jest miastem wojewódzkim i opole ma 4 teatry i trzymam się tej wersji bo mam rację i powtarzam to ciągle bo nie potrafisz tego zrozumieć i chce byś wbił to sobie do łba i sam lepiej spójrz na swoje wpisy bezrobotny frajerze skoro niby pracujesz to czemu teraz piszesz ze mną i sam sobie odpisujesz?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
powiedz po ki czort podbijasz temat, w ktorym nikt cie nie chce? czerpiesz z tego jakąś masochistyczną przyjemność? jesteś tak samotny, że byle jakie zainteresowanie, nawet negatywne jest lepsze niż żadne? dlatego sobie wymyśliłeś "gościa od homocwela"? bo wiarzysz, że jest jakaś jedna wymiaginowana osobo która chce z tobą "rozmawiać" nawet nieprzychylnie?

Gość gość
Ps nie wymyśliłem sobie gościa od homocwela bo ty nim jesteś Bo z tobą w tym temacie pisze i ty ten temat założyłeś bezrobotny mitomanie ps skoro niby rzekomo pracujesz to czemu ciągle ze mną piszesz?