Gość ania250a Napisano Luty 1, 2017 Witam mam problem z opuchnietym okiem po hennie rzes. Juz wiele razy robilam henne rzes i nigdy nie mialam problemu podczas zabiegu i po. Teraz robilam henne rzes i brwi u nowej kosmetyczki, kiedy robilam pierwszy raz nic mi nie bylo moze trosze czulam szczypanie na rzesach ale bylo to minimalne, natomiast 2 razem tak mnie szczypalo lewe oko i mowilam o tym kosmetyczce ale ona stwierdzila ze ma szczypac i ze jeszcze chwilke i za chwile zaczely mi z tego oka cieknac lzy ale ona nadal twierdzila ze jeszcze chwilke. Na drugi dzien mialam popuchnieta powieke przy lini rzes tak do polowy oka w gore nie byla to opuchlina na calym oku tylko taka buła na srodku oka i do tego czerwone oko i łzawienie oka. dzis juz jest 5 dzien i nadal nie mam poprawy, mysle ze bardziej mi lzawi oko i bardziej szczypi oraz jest wieksza opuchlizna. Dodam ze mam to tylko na jednym oku, na drugimi na brwiach niemam zadnego uczulenia. Ale zwiekszenie opuchlizny mysle mam na wlasne zyczenie poniewaz mam czasem problem ze skora na opwiekach robi sie ona nagle sucha i wedzaca i czerwona mam na to masc ktora tez powoduje wysuszenie i smarowalam 2 dni ta mascia i mysle ze poprostu stan zapalny sie wiekszyl poprzez wysyszenie. Co robic przemywac czyms oko smarowac? Jak jest z ta henna mial ktos taka opuchlizne po hennie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach