Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luźna pochwa podczas pozycji klasycznej

Polecane posty

Gość gość

Witam mąż powiedział mi że od jakiegoś czasu jestem za luźna i on nic nie czuje podczas seksu w pozycji klasycznej do tego stopnia że aż mu opada przyznam szczerze że ja również zauważyłam różnicę i czuje duże luzy w pochwie w innych pozycjach problem ten nie występuje jednak klasyk to moja ulubiona pozycja dlatego doradzcie mi co moge zrobic zeby lepiej czuć męża a on mnie?

Gość gość
Dodam że 3 i pół roku temu rodzilam naturalnie i do tego czasu wszystko było ok

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Zmień pozycję, a tak serio to skorzystaj z internetu:-D

Gość gość
moze zmien meza.powaznie.nie chodzi o zamiane na kogos kto ma wiekszego, ale o to ze tak powiedziec zonie to chamstwo, jak sie kogos kocha to sie na takie sprawy przymyka oko.potem bedziesz za gruba, zbyt pomarszczona, zbyt owlosiona, zbyt niepodobna do 20 letniej aktorki z p****la no i wypad.powinna byc jakas wdziecznosc za urodzenie dziecka a nie krytyka

Gość gość
Kup sobie kulki i ćwicz nimi pochwę. Będziesz zadowolona i zdrowa :D

Gość gość
Pewnie wygląda jak rękaw czarodzieja :D

Gość gość
Nie dawalam kazdemu d**y mąż jest moim pierwszym i ja jego tez jesteśmy razem już 8 lat myślałam nad tymi kulkami ale nie jestem pewna czy bede umiala tak ćwiczyć kiedy mąż rzuca mi takim tekstem trudno mi później dojść podczas seksu bo zwyczajnie się martwię o to czy mu jest dobrze ze mna masakra

Gość gość
"mąż jest moim pierwszym" hahahahahaha chyba od końca

Gość gość
Jest pierwszym i jedynym i nie wiem co Cię tak bawi

Gość gość
Nie czytaj tego kafeteryjnego g****a tylko kup sobie kulki a będzie dobrze. Powiedz mężowi że źle się z tym czujesz niech wie że chcesz coś z tym zrobić. Powinien cię wspierać a nie być zły! Po takich kulkach będziesz mogła go ścisnąć jak imadło i sama też zaczniesz czerpać więcej przyjemności z pentracji. Wierz mi będzie w niebo wzięty :D:D

Gość gość
do garow durna babo

Gość gość
Ja miałam to samo z wiekiem każdy mięsień ulega zmianie... ale na szczęście jest wyjście z tej patowej sytuacji ćwiczenia są dobre na wszystko :) Ja sobie kupiłam kulki gejszy do ćwiczeń mięśni kegla są cudowne ja mam taki zestaw ćwicze i czuje poprawę mąż również!!! polecam ten sklep http://www.sexshop-twojafantazja.pl/pl/p/Kulki-gejszy-silikonowe-zestaw-NOMI-TANG/4357

Gość gość
Ja przed porodem eksperymentowałam z mężem w kierunku podwójnej penetracji. Wtedy traktowałam to jako ciekawe urozmaicenie w łóżku. Po drugim porodzie dosłownie się od takiego seksu uzależniłam, chociaż jest to również połączone z moimi fantazjami o takim seksie z mężem i pewnym gwiazdorem :) Zacznijcie od jakiegoś małego i elastycznego dildo - najpierw klasyczny seks, a jak już się podniecisz to spróbuj włożyć tego sztucznego sobie w tyłek. Trzeba to robić powoli, i po pierwszym włożeniu wyjąc aby ponownie nasmarować go kremem. To jest nieprzyjemne, trochę przez to emocje opadają, ale jak już ten gumowy przyjaciel zagości w Tobie i poprosisz męża o uzupełnienie to gwarantuję ci, że bardzo ci się spodoba :)