Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy proszę doradźcie, etat czy biznes?

Polecane posty

Gość gość

Jestem na macierzyńskim jeszcze trzy miesiące. Praca za 2000-2200 netto, na zmiany w stresie i pod presją, sporo dźwigania i pracy w nocy (czasami). Mam też możliwość przejęcia małego biznesu (właścicielka zachorowała). Dochód z niego szacuję na 3000 na rękę jeśli bym się przyłożyła to pewnie więcej. Musiałabym dojeżdżać 30 km. Praca około 10 godzin dziennie. Choć to kwestia indywidualna. Chciałabym i boję się co będzie jeśli mi się nie uda z biznesem, a ja się zwolnię. Dodatkowo mąż chce się zwolnić z pracy bo nie wytrzymuje zdrowotnie, więc ustaliliśmy, że on pójdzie na wychowawczy. Co mam robić?

Gość gość
Up

Gość gość
Ja wybrałabym etat. Pewna wypłata ostatniego i święty spokój. Moze niech twoj maz przejmnie ten biznes. Dziecko do zlobka lub niania.

Gość gość
Nie ma co się bać, można startować nawet z biznesem. Trzeb mieć tylko dobry plan, trochę oszczędności no i jakaś pomoc u osób bardziej doświadczonych w kwestii organizacji itp. W moim przypadku bardzo sprawdziła się ta firma www.benson.pl . Pomaga w planowaniu strategicznym, zarzadzaniu transportem, handlowcami i serwisantami. Prowadzi konsulting w redukowaniu kosztów, strategii oraz ma wiele innych usług, które pomagają na starcie i kontynuacji swojej działalności. Polecam, ja wiele im zawdzięczam.

Gość gość
Nam też pomogła firma www.benson.pl , jest jedyna w swoim rodzaju! Jak do tej pory lepszej nie znalazłam, bardzo przydatna do współpracy, gdy prowadzimy własny biznes. To właśnie ta firma pokaże ci, jak osiągnąć maksimum korzyści z twojej branży!