Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alekaandra

Jak sie zabic zeby nie bolalo

Polecane posty

Gość Alekaandra

Powodem moge samobojstwa jest milosc. Nie potrafie sobie poradzic juz nie mam sil. Byl moim pierwszym stracilam z nim dziewictwo mam 20 lat i bylam z nim 7 miesiecy tak bardzo go kocham a on odeszedl.

Gość gość
Samobójstwo to ucieczka od bólu. Jeśli boisz się bólu związanego z samobójstwem to ból życiowy nie jest aż taki zły. Dziewczyno 90% kobiet przeżyło/przeżywa lub przeżyje to co Ty. Zycie toczy się dalej, na tym polega. Jesteśmy suma swojego bólu, doświadczeń. Serio uważasz, że jesteś taka beznadziejna, że tylko on nadawał sens Twojej egzystencji? To minie, uwierz, wiem co mówię. Wystarczy przetrzymać ten ból.

Gość gość
Przeciez przejdzie ci bol, po co sie zabijać, tracic zycie przez dupka ktory cie nie kochal . Nie ponizaj swojego życia, szanuj je. Zaden facet nie zasluguje by przez niego tracic zycie. Ocknij sie i ogarnij dziewczyno. Kazde samobojstwo bardzo boli i dopiero podczas samobójstwa czlowiek zaluje

Gość gość
O kazdym facecie mozna zapomniec , wiem z doświadczenia, teraz sie z tego smieje.

Gość gość
Jakto odszedł??

Gość gość
Widzialas samobojstwo 12 latki z USA? Ja widzialam, dusila sie dlugo. Czas dziewczyno byc wurzygala tego faceta i spuscila kanałami . Znajdziesz innego . Daj na luz

Gość gość
Każdy sposób boli...! Teraz młodzi ludzie są słabi psychicznie :/ Ty chcesz być słaba?..nikomu na złość nie zrobisz, po roku nikt oprócz rodziny nie będzie o tobie pamiętał. Wiem co mówię,bo 3 moich znajomych odebrało sobie życie.. Mając 20lat też miałam miłość swojego życia i co? I nic.. teraz mam męża, a o tamtej miłości nawet nie pamiętam.

Gość gość
Jestem starsza od ciebie i wiem jak to jest, przechodzilam rozstania z mezczyznami i wiem, ze nie ma takiego faceta, ktorego nie mozna zastapic innym. Lekarstwem na nieszczesliwa milosc jest czas, uwierz mi - przejdzie ci, jeszcze bedziesz sie z niego smiala i sama siebie pytala, co robilas z kims takim.

Gość gość
tu jest na temat samobójstwa blog: www.prawda2.info