Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alekaandra

Czy mam szanse byc szczesliwa?

Polecane posty

Gość Alekaandra

Nie moge poradzic sobie juz mam dosyc zycia chce je odebrac z milosci to moj pierwszy i ostatni chlopak. Byl pierwszy ktoremu sie oddalam w wieku 20 lat. (7 miesiecy) byl dla mnie wazny nie byl polakiem tylko arabem. Bylam szanujaca sie dziewczyna szara myszka ktora nie chodzila na imprezy i wyjechalam do Niemczech do pracy i tam go poznalam moje zycie sie odmienilo mowil troche po polsku byl dla mnie calym zyciem i nadal jest. Nie moge sobie poradzic chce sie zabic tylko nie chce zeby to bolalo.

Gość gość
Arab hahah

Gość gość
Alekaandra kochana co i oczym ty piszesz zycie takie piekne poruc tego araba a poszukaj sobie polaka albo niemca napewno spotkasz takiego co twoja szparke zadowoli i ty przy tym skorzystasz. Pisze o tym bo tez kiedys taki kryzys przezywalam, A teraz w dzien i w nocy slonce na dema swieci, spotkalam niemca i na pierwszym spotkaniu myslalam ze oszaleje, dopiero na drugi dzien sie przyznal ze zazal tabletke niebieska bo bal sie ze ze nic z tego nie bedzie,A jak w sumie wyszlo to nawet by mnie pieciu tak nie przerznelo jak on mnie w ta noc wykonczyl myslalam ze mnie rozwali, ale wszystko wytrzymalam i teraz juz sie unormowal i jest oky

Gość gość
Mówił troche po polsku - mała chodz na bum, bum poszukaj następnego ciapatego

Gość gość
Arab, o kutwa. Popek napisał o tobie piosenkę ;)

Gość gość
Zabij się, proszę. Świat nie potrzebuje takich jak ty...

Gość Alekaandra
Szarpie mnie od sera

Gość gość
zawsze to lepsze niż dymać kozę...

Gość gość
Pewnie ze masz szansę daj sobie czas a debili nie słuchaj idź z tego forum tutaj same nieudaczniki