Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc w rozwinięciu znajomości z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Witam, tak jak w temacie. Trzymałem sie z 2ma kumplami, jeden poznał ją, potem poznał nas dwóch nią, następnie okazali się fałszywi, gadając obydwaj na siebie ( prawdopodobnie między sobą konkurowali podświadomie) i przy okazji na mnie a do mnie na nią, najgorsze ze ona o mnie też sie nasłuchała, że niby biorę się za każdą kobiete co stanie mi na drodze, a w dodatku jeszcze po pijaku podczas ostatniego spotkania byli o mnie zazdrośni (za dobrze sie z nią dogadywałem) i za dużo powiedzieli( wystarczająco tyle żeby musiał potem sam na siebie nagadać i na nich, jak sie zapytała sam na sam o co chodzi) , po czym nie dała mi żyć i ja sie wygadałem że ją obgadywali i że wtedy też dla jaj wtrąciłem 3 grosze, bo uznałem że lepiej być szczerym do bólu i najlepiej wszystkich skłócić zeby nikt na siebie nie nagadywał. Ona zerwała z nimi znajomość, a ja jakoś ją poprzepraszałem, mamy bardzo podobne zdanie na temat tych dwóch ale wciąż pamięta o tym że wtedy też świety nie byłem, ale że z nich trzech jestem najnormalniejszy. Widać że ma do mnie lekki dystans, ale ja chce to zmienić i lepiej ją poznać bo widziałem sie 3 razy tylko (gdzie moi "kumple" sporo wiecej niż ja). Piszę do niej co jakiś czas, tylko boję się żeby jej nie naskakiwać, w szczególności w związku z tym że ona mi sie przyznała że biorę się za każdą i wtedy co sie przyznałem że zawaliłem. Teraz chciałbym prosić was o jakieś wskazówki, jak odzyskać jej zaufanie i jak często pisać żeby nahalnym nie być i czy wgl są szanse aby ją "uwieźć" bo nie ukrywam że mi się podoba i pasowało by żeby była mną zainteresowana :)

Gość gość
Długo sie znacie?

Gość gość
łącznie ponad miesiąc ale widziałem sie 3 razy tak jak w poście

Gość gość
Musisz załatwić sprawę po męsku. Musisz zebrać wszystkich razem i zapytać się po kolei kto co mówił na ciebie, pytasz się dziewczyny czy kolega 1 mówił to o tobie, potem pytasz się kolegi 1 czy to prawda. Jeżeli zmyslal na ciebie, by ciebie oczernić, czekasz na przeprosiny. Jeżeli kolega 1 nie wyraża skruchy, dajesz mu po mordzie. Potem następny kolega do przesłuchania.

Gość gość
chodzi o to że oni tak jakby sie trzymają razem, a na osobności jeden gada na drugiego, a ja z koleżanką trzymamy sie tak jakby osobno, każdy wie kto co gadał na kogo ale od innej osoby, nie wiem czy takie spotkanie bedzie dobrym pomysłem