Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bambo225

rak watroby

Polecane posty

Witam ojciec ma rak wątroby z przerzutami był w szpitalu ale trzeba czekać na operację 2 lata nie wiecie gdzie robią prywatne operacje znalazłem jakieś 4 kliniki co robią operacje ale wycięcia guza wątroby nie znam się i nie wiem czy to to samo co rak Łódź 1 klinika i 1 lekarzy wykonujących operacja wycięcia guza wątroby cena 8 800 zł Katowice 1 klinika i 3 lekarzy wykonujących operacja wycięcia guza wątroby cena od 12 500 zł Gliwice 1 klinika i 3 lekarzy wykonujących operacja wycięcia guza wątroby cena od 12 500 zł Tychy 1 klinika i 3 lekarzy wykonujących operacja wycięcia guza wątroby cena od 12 500 zł morze ktoś wie gdzie można prywatnie zrobić operacje

Gość gość
Co Ty mówisz? Przecież kartę onkologiczną się ma, nie może czekać 2 lata na operacje! Moja matka też miała raka Leczona na Gliwickiej onkologii.

kolejka u nas powiedzieli 2 lata lub chemia od razu ale po chemi do piachu tak lekarz powiedział

Gość gość
Znalazłam wspaniały film z historiami osób chorych na raka, którzy stosowali hipertermię onkologiczną i którym hipertermia bardzo pomogła. Warto obejrzeć, naprawdę bardzo wzruszające: https://www.BialaOnkologia.pl